“В Європі ти завжди будеш один”: Потап повернувся до України та вразив неочікуваним зізнанням про свою втечу

Відомий український продюсер та репер Потап вийшов на зв'язок зі свого будинку та презентував звідти нову композицію. Усі деталі в нашій статті.

На даний момент Потап є одним з найскандальніших українських виконавців і таку репутацію йому вдалося заробити не просто так. Незадовго до початку повномасштабного вторгнення артист як і більшість його колег евакуювався за кордон. Однак повертатися тривалий час не збирався, що і привернуло увагу аудиторії до поведінки продюсера.

Олексій разом зі своєю дружиною Настею Каменських багато подорожував та гастролював. Пізніше стало відомо, що він лікується від паралічу обличчя. На батьківщині він з’явився лише через півроку після початку війни, але затримався ненадовго, знову виїхавши за кордон.

Потап повернувся до України та презентував нову композицію

Де навчався Потап
Потап повернувся до України та презентував нову композицію

Ба більше, вже восени у пресі та серед аудиторії почали активно пліткувати про імовірне розлучення пари, адже фанати не могли знайти логічне пояснення тому, що зірка не знаходиться поруч зі своєю дружиною, яка чує кожної ночі тривоги і знаходиться у небезпеці.

Артисту довелося робити публічне звернення, в якому він пояснив, що активно займається благодійністю та шукає гроші, щоб допомогти Україні. Мовляв, використовує зв’язки в Європі та не сидить на місці.

Але нещодавно продюсер таки повернувся додому. Потап оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, який був зроблений прямо у його заміському маєтку, де він багато років проживає з благовірної. У дописі до публікації Олексій написав, що у світі немає такого місця як домівка.

Також до кадру був прикріплений новий трек артиста, в якому він також зачіпає тематику еміграції до Європи. У тексті йдеться про самотність емігранта.

Потап повернувся до України та презентував нову композицію

У коментарях, звісно, не обійшлося без критики від українців.

Нагадуємо, що востаннє такі скандали зачіпали Потапа та Настю Каменських 2014-го, після їхнього виступу в москві. Однак на відміну від інших українських артистів, які обрали російську федерацію, дует одразу обрав гучну проукраїнську позицію.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.