Переможці “МастерШеф” запускають власні марафони: Пава допомагає схуднути, а Клопотенко відмовитись від цукру

У кожному сезоні "МастерШеф" є такі учасники, які стали дуже популярними та почали активно вести свої сторінки у соціальних мережах. І саме завдяки зацікавленості аудиторії, їхні проєкти мають попит.

Наприклад, Євген Клопотенко став справжньою легендою української кулінарії, адже його вважають королем українського борщу, і не дарма, адже його різноманітні та унікальні рецепти цієї народної страви дійсно стають народними та цікавими для українських господинь.

Євген Клопотенко пропонує допомогу українцям
Євген Клопотенко

Також Женя провів багато роботи заради того, щоб нарешті змінити шкільне меню, аби воно було корисним та смачним. Звісно, далеко не всі в захваті від таких змін, проте всі страви є дуже корисними для дитячого організму.

Клопотенко дуже активно веде свій блог у соціальній мережі інстаграм. Там чоловік викладає власні рецепти та ділиться всіма новинами. Так, наприклад, днями чоловік вирішив поділитися зі своїми прихильниками, що запускає марафон “Тиждень без цукру”. Євген пообіцяв ділитися щодня своїми результатами й пропонує долучитися до цього своїм прихильникам.

Марафон Клопотенко

Не менш популярним став і Пава, який переміг у сьомому сезоні “МастерШеф”. Зовсім нещодавно чоловік переїхав у Київ та відкрив у самому центрі власний ресторан. Вадим майже щодня виходить у сторіс та розповідає про останні події зі свого життя.

Пава показав, що любить їсти
Пава

І насправді за ним дуже цікаво спостерігати, адже Пава відвертий, чесний, любить пожартувати, та саме за ці якості його полюбили українці і зробити його популярним. Тож, своїм прихильникам Бжезинський довіряє майже все.

Днями він вирішив запустити власний “марафон схуднення”, але це було у формі жарту, оскільки на фото чоловік їсть смачний медовик, і саме в цей момент каже про те, що саме таким чином він худне і сам же з цього сміється.

Марафон Пави

Тож, хтось з переможців проєкту насправді запускає корисні марафони, а хтось просто жартує та робить з цього собі контент.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.