Андрій Доманський зізнався, що не сподобався своїй тещі: “Ці натягнуті стосунки не щезнуть ніколи”

Знаменитий український телеведучий Андрій Доманський має великий досвід сімейного життя, однак вдалим його назвати неможливо. Це вплинуло на взаємини чоловіка з його нинішньою сім'єю.

Андрій Доманський ніколи не приховував, що його перший шлюб був нещасливим. Хоча в сім’ї народилося двоє дітей, цей факт не зупинив телеведучого від рішення піти. Незабаром він зустрів Лідії Таран, з якою декілька років прожив у цивільному шлюбі та став батьком втретє. Однак, і з колегою в нього не вийшло міцної та щасливої сім’ї.

Чому Лідія ТАран не змогла нікого покохати після Доманського
Андрій Доманський зізнався, що не сподобався своїй тещі

І лише після зустрічі зі своєю третьою дружиною Мариною все почало складатися зовсім інакше. Однак, Андрій не приховує, що сталася зміна саме у його свідомості, адже він зрозумів, що над стосунками варто і необхідно працювати.

І хоча право на помилку є абсолютно у всіх, тесть та теща поставилися до вибору своєї дочки Марини з великою обережністю та прямо говорили, що не бачать потенціалу в цьому романі.

Андрій Доманський зізнався, що не сподобався своїй тещі

Андрій і Марина Доманські
Андрій Доманський зізнався, що не сподобався своїй тещі

В одному з інтерв’ю, яке пара давала разом прозвучала історія про взаємини зіркового зятя з батьками його обранці. Родина пройшла доволі непростий шлях, щоб порозумітися.

“Пам’ятаю, мама з татом посадили мене перед собою і почали розповідати, що це несерйозно. Але я дуже самостійна: з 16 років почала заробляти, рано почала жити сама. Батьки знають: якщо щось вирішила, говорити “ні” марно – все одно зроблю як вважаю за потрібне. Тож висловили свою думку, а далі мовчки терпіли. Мама з татом довго та уважно до нього придивлялися. Я думала, ці натягнуті стосунки ніколи не зникнуть. Тільки коли народилася Кірочка, всі розслабились”, – зізналась Марина.

Зараз Андрій Доманський є багатодітним батьком. Чоловік виховує аж 6 дітей. Мова йде про спадкоємців від його шлюбу з Юлією, про дочку Василину від союзу з Лідією Таран, про спадкоємців від Марини, а також її сина від попереднього шлюбу. Андрій не приховує, що дуже шкодує на рахунок втраченого часу. Мовляв, намагається надолужити усе, що втратив, коли не витрачав достатньо часу на своїх дітлахів. Тож зараз Доманського точно можна назвати сімейною людиною.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.