Вова Дантес зізнався, що не адресував пісню “Чуєш” екс-дружині Наді Дорофєєвій: “У мене що, свого життя немає”

Володимир Дантес відомий український співак, який завоював свою популярність та прихильність українців ще за часів участі у талант-шоу "Фабрика зірок", звідки вийшов фактично зірою разом з Вадимом Олійником.

Володимир довго йшов до свого успіху, він ніби завжди був на слуху, але на другому плані. Хоча його пісні завжди ставали дуже популярними й лунали звідусіль. Адже треки Дантеса позитивні, динамічні, вони підіймають настрій. Саме тому вони лунають на вечірках і домашніх посиденьках. Але є у його творчості й серйозні пісні, які можуть змусити людей замислитись над певними речами.

Володимир Дантес

Та насправді за весь час війни Дантес майже нічого не писав, адже до повномасштабної війни він готував альбом російською, але зараз це недоречно. А настрою для створення чогось нового і важливого у Володимира не було. До того ж він зосередився на волонтерстві на проєкті “Пожежа” разом з Олексієм Дурнєвим.

Але днями Володя таки запрем’єрив свій новий трек “Чуєш”. Він позитивний, лаконічний, має сенс та підіймає настрій. Ба більше, хлопець зняв цілий кліп на свій трек. І саме там взяли участь Даша Кацуріна й Олексій Дурнєв. І навіть попри присутність Даші у кліпі вже розходяться чутки про те, що він цю пісню присвятив Дорофєєвій, адже посил такий, ніби артист прощається з минулим.

Але все зовсім не так, і про це Дантес розповів на радіо, куди його запросив ведучі Андрій Чорновол та Лєра Товстолєз. Саме вони запитали в артиста, як він реагує на ці чутки, адже всі думають, що ця пісня для Дорофєєвої. Особливо фраза: “Зараз ти як миша”.

“У мене що, свого життя немає. Дуже дивно, що люди натягують у такий сенс саме на цю фразу, тому що я ніколи взагалі в житті не зміг би так сказати про свою колишню. По-перше, я поважаю свої попередні стосунки, якщо я її так називаю, я і себе опускаю, а я себе дуже люблю”

Дантес про присвяту

Тож, виходить що Дорофєєва більше не зачіпає Дантеса і свої пісні він поки пише без присвят. До нього просто знову прийшла муза і він спіймав творчий настрій.

Схожі статті