Ніяка вона не Кароль: чому Тіна відмовилася від батьківського прізвища і змінила своє їм’я в паспорті

Артистка Тіна Кароль своїми здобутками прославляє Україну на міжнародній арені співочих талантів, однак деякі й не підозрювали, яке ім'я та прізвище знаменитість отримала від народження.

Заявити про себе як за перспективного артиста сцени, Тіна змогла під час гідного представлення України на пісенному конкурсі “Євробачення 2006”, де посіла сьоме місце. Її запальні танці миттєво припали до душі європейських глядачів, а голос довів, що наша культурна нація славиться безліччю талановитих виконавців.

Велика зірка сцени родом з невеличкого містечка Орокутан Магаданської області, однак з 1991 року разом з батьками переїхала до Івано-Франківська, де закінчила звичайну та музичну школу імені Лисенка за класом фортепіано. Також заочно вступила на факультет менеджменту та логістики в Національний авіаційний університет столиці України.

Тіна Кароль показала старе фото з рідним братом
Чому Тіна відмовилася від батьківського прізвища і змінила своє їм’я в паспорті

Однак дехто навіть не підозрював, що спочатку за паспортними даними виконавиця постала ніякою не Тіною Кароль, а Тетяною Ліберман. Знаменитість стверджує – над сценічним ім’ям працювала ціла команда креативників, аби її знав увесь світ. Окрім цього, псевдонім згодом переріс у звичне життя й нині за документами вона не Тетяна, а Тіна. Зазначила, що не бачить сенсу носити два імені.

За даними ЗМІ, навіть у свідоцтві народження сина Веніаміна, в рядочку матері хлопчика вказано сценічне ім’я співачки. Однак, попри популяризацію свого псевдоніма, від справжнього імені не відхрещується, запевняючи, що Тетяна живе в її серце й продюсує відому особистість в маси.

Нагадаємо, Тіна Кароль активно допомагає Україні коштами, організовує благодійні концерти Європою й веде власний інформаційний фронт, повідомляючи світу, про наслідки повномасштабної війни в містах країни.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.