Полякова та Єфросиніна публічно звернулися до Повалій і висказали їй все, що думають: “Продажна ти тітка”

Відома українська співачка Оля Полякова та її колега по цеху Маша Єфросиніна під час обговорення звернулися до Таїсії Повалій. Зіркам було що сказати.

Як відомо, знаменита українська співачка Таїсія Повалій після початку повномасштабної війни повністю підтримала російську федерацію та з кінцями перебралася до москви. Пізніше на співвітчизників артистки чекав вельми неприємний сюрприз: артистка вийшла на сцену на концерті у підтримку війни та заспівала про рушники.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна публічно звернулися до Таїсії Повалій

Повалій думає, що її чекають слухачі в Україні
Оля Полякова та Маша Єфросиніна публічно звернулися до Таїсії Повалій

Нещодавно Маша Єфросиніна та Оля Полякова оприлюднили новий випуск їхнього шоу на YouTube “Дорослі дівчата”. Зокрема мова під час обговорення зайшла про зірку-зрадницю. В якийсь момент ведучі прийняли рішення напряму розповісти співачці все, що вони думають.

“І от до чого людина докотилася? Зрадниця! За*ниця! Ганьба, жах, Таїсія, як вас там по-батькові. Миколаївна. Я була на на всіх концертах, які співала Повалій. Люди вставали, коли вона виходила на сцену. Шаленіли. Жодна пісня ваша, Тая Повалій, не проходила без підспіву залу. Так як вас любили тут, ніхто на вашій Рубльовці сра*ій, у ваших цих лухарі вілажах вас і близько не будуть так любити, продажна ви тітка”, — зізналася Маша.

Її партнерка також не стояла осторонь і заговорила саме про перспективи Таїсії, які вона втратила в Україні через свою невизначеність.

“А могла б Тая тут бути навіки єдиною. Ніхто б тебе не обскакав. Ніяка Полякова, ніяка Тіна Кароль тебе не переспівала б. Це правда. Могла б тут бути богиня!! В 70 років тут виходила б співати, і тобі платили б сотку євро. А так ні там, ні сям. Ніде тобі не раді. Тут бути номер один, а там ходити за Басковим підмітати сцену. Фу!”, – додала Полякова.

У рамках обговорення зірки подискутували на рахунок знаменитостей дев’яностих, а також пригадали про неймовірний вплив на шоу-бізнес Ірини Білик. До речі, саме з нею Таїсія Повалій на той час сильно конкурувала. Їхню боротьбу за п’єдестал королеви досі пригадують, як одну з найжорсткіших. Втім, Ірина Білик не тільки підтримала свою країну та відкрито говорить про свою позицію, але і заборонила усім зрадникам використовувати тексти своїх пісень.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?