Новий коханий Ані Лорак Віджраку зробив вражаюче зізнання про свій шлюб та дружину: співачка стала коханкою?

Вперше за декілька років після свого розлучення Ані Лорак зробила свій роман публічним та показала обранця шанувальникам. Однак, фанати одразу ж запідозрили недобре.

Особисте життя знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак часто ставало предметом бурхливого обговорення у пресі та серед глядачів. Воно було доволі скандальним та непростим. У шанувальників ці новини викликали співчуття, а у хейтерів  — радощі.

Новий коханий Ані Лорак зробив вражаюче зізнання про свій шлюб

Мурат Налчаджиоглу втер носа колишній Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу втер носа колишній Ані Лорак

Найбільшою драмою стало розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, свідками зради якого став увесь пострадянський простір. Співачка не приховувала, що оговтатися від цього їй було доволі непросто. Тим часом інсайдери повідомляли, що артистка перебуває у романі з альфонсом. За Кароліною негласно закріпилася репутація жінки, яка не розбирається в чоловіках.

І тим не менш, нещодавно вона представила аудиторії свого нового бойфренда — іспанця Ісаака Віджраку. Підписники одразу ж поставилися до чоловіка з великою підозрою. Тренер з йоги при цьому поводиться доволі спокійно і зайвий раз не спілкується з шанувальниками своєї обраниці.

Окрім бажання підзаробити за допомогою роману з заможною артисткою, підписники активно залишали запитання і стосовно його шлюбу, адже не так давно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram було повно кадрів з невідомою жінкою, а також маленькою дитиною. Ані при цьому встигли надати статус коханки.

Коханий Лорак Ісаак Віджраку відсіяв чутки про розставання зі співачкою та показав відео
Новий коханий Ані Лорак зробив вражаюче зізнання про свій шлюб

Однак, Ісаак наважився напряму заявити про те, що він не одружений, а на кадрах насправді його доросла дочка, ане дружина, з якою її постійно плутають оточуючі.

Нагадуємо, що духовний наставник та коханець артистки за сумісництвом намагався захистити її перед українцями, поспілкувавшись з блогером Богданом Беспаловим. Як розповідав потім інтернет-зірка, Ісаак щиро не розуміє, чому співвітчизників Кароліни дратує той факт, що вона намагається заробити і перш за все думає про свої доходи. Коли стало зрозуміло, що чоловіки не зможуть знайти компроміс, Ісаак образливо висловився на рахунок українців, а Богдан дослівно передав своїй аудиторії почуте.

Схожі статті