Повелитель вовчиць Олег Винник заявив, що не збирається перекладати свої російськомовні хіти: “Це не потрібно”

Олег Винник вперше за період повномасштабної війни надав відповіді на багато питань, зокрема про таємниче зникнення, хворобу, кохану жінку та збентежив заявою, що не збирається перекладати свої російськомовні хіти.

Повелитель вовчиць після 24 лютого зовсім зник з медійного простору, щобільше, видалив всі дописи в соціальних мережах і лише медійні колеги коментували його зникнення, мовляв, Винник не зрадив Україну, а перебуває на лікуванні в Німеччині, допомагає українцям через власний фонд “Вовчиця” і неодмінно повернеться назад.

Винник заявив, що він досі є головною темою в Україні
Олег Винник заявив, що не збирається перекладати свої російськомовні хіти

Понад рік Олег мовчав, і ось, нарешті, наважився сказати своє слово та розвіяти всі міфи. У гостях в молодої журналістки Вікторії Курочки, співак зазначив, що хворобою, яка його настигла, хворіють близько 2% людей в Німеччині, однак запевнив, сьогодні вона не така страшна й не така летальна. Називати свій діагноз артист не наважився, але відповів, що це не онкологія.

Олег Винник не збирається перекладати російськомовні хіти

Так, впродовж відвертої розмови не оминули теми війни, популяризації української культури та його російських треків, які були фаворитами до війни. Олег Винник розповів, що не збирається перекладати своїх російськомовних хітів на україномовний лад, ба більше, вважає, що це не потрібно.

“Суперхіти я ніколи в житті не буду перекладати українською – це не потрібно. Потрібно йти далі”, – розповів Винник.

Олег Винник заявив, що не збирається перекладати свої російськомовні хіти

Додав, що спочатку треба навчитися розмовляти своєю українською мовою, натякнувши, що не збирається співати на концертах російською.

“Якби я відкрив рота на сцені російською мовою, я б себе просто обплював би”, – додав Винник.

Таким чином, повелитель вовчиць не збирається перекладати старих російськомовних суперхітів на українську, однак співати мовою “братського” народу більше не буде.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.