“Клони” Єгора Гордєєва створюють нові сторінки та користуються популярністю зірки – “Починається вакханалія”

Зірка 1+1 Єгор Гордєєв став не просто впізнаваним телеведучим, а й справжнім прикладом для наслідувань, адже користувачі соціальних мереж намагаються бути схожим на нього і створюють фейкові сторінки.

Про життя телеведучого відомо не так багато фактів, адже чоловік досі не має другої половинки, дітей, однак вже мріє створення міцної родини. На знімальному майданчику 1+1 завжди вирують пристрасті, адже його тепла та щира взаємодія з колегою Нелею Шовкопляс, наштовхує на підозри про службовий роман.

Сама жінка усіляко “відхрещується” від подібного роду заяв, адже вона давно заміжня, мати двох дітей, а нині навчилася зовсім не реагувати на чутки навколо неї та Єгора.

Гордєєв зізнався представникам ЗМІ, що за рік повномасштабного вторгнення його життя зазнало значних змін, зокрема, і в особистому теж. В один момент йому здалося, що він закохався, назвавши це “сильним спалахом” та свого роду “терапією”, однак потім додав, що наразі він досі холостий чоловік, і чекає на появу своєї дами серця, яку зробить щасливою.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Що ж, повернемося до звичайної буденності зірки, адже схоже, що чоловік досягнув справжнього піку популярності. Нещодавно знаменитість оприлюднив свою ще одну сторінку в Instagram, яка виявилася фейковою та з малою кількістю підписників. Користувач, який створив її, веде там справжній блог з дописами, однак мала активність відразу дає зрозуміти, що сторінка липова.

Сам Єгор був незадоволений і закликав своїх прихильників не підписуватися та оминати стороною подібного роду акаунтів.

Клони Єгора Гордєєва створюють нові сторінки та користуються популярністю зірки

“Кажуть, я підписуюсь або на мене і… починається така вакханалія. Йдіть на світло від таких “акаунтів”, – закликав Єгор Гордєєв.

Також показав один з фейкових дописів, які поширив геть зовсім не він й зазначив, що це останні бліци уроків СММ від шахраїв. Тому, таким чином, телеведучий намагався донести, що ніяких інших сторінок не веде, тому підписуватися на них не варто.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.