А Кондратюк і не помітив. Аіда Ніколайчук покинула Україну та емігрувала в США: “Повертатися я не планую”

Знаменита вокалістка Аіда Ніколайчук відповіла на питання стосовно еміграції та розбила серця своїм українським шанувальникам. Усі деталі в статті.

Аіда Ніколайчук — феномен українського телебачення. З’явившись на сцені популярного вокального проекту “X-Фактор” вона одразу підкорила і серця суддів, які не могли повірити у те, що її вокал справжній, і фанатів, які оцінили її з гідністю. Як це часто буває, шалена популярність принесла дівчині і плітки стосовно її романтичного життя. Зокрема подейкували про її любовний зв’язок з продюсером Ігорем Кондратюком, який на той момент був її наставником.

Аіда Ніколайчук зізналася, що емігрувала у Сполучені Штати

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яка перевершила Аіду Ніколайчук і Оксану Марченко
Аіда Ніколайчук зізналася, що емігрувала у Сполучені Штати

Однак, обидва спростовували дану інформацію. Припущення швидко зійшли нанівець, адже вокалістка незабаром вийшла заміж. Ігор в свою чергу навіть не прийшов до неї на перший сольний концерт. На питання щодо не бажання співпрацювати з колишньою підопічною продюсер відповів дуже просто: вони не підходили одне одному.

Мовляв, Ніколайчук дуже талановита виконавиця, але її образ холодної та неприступної жінки був абсолютно чужим для Кондратюка, через що він вирощує відмовитися від даної кооперації.

Аїда Ніколайчук
Аіда Ніколайчук зізналася, що емігрувала у Сполучені Штати

Співачка тим часом намагалася будувати свою кар’єру і надалі. Стадіони збирати їй не вдалося і, власне кажучи, траплялися тривалі паузи. Втім, нові кліпи все одно виходили, а тому шанувальники Ніколайчук не залишилися без її творчості.

Після початку повномасштабної війни в Україні Аіда ненадовго зникла з інформаційного простору. Як і її колеги Ніколайчук проходила через доволі складні часи і стикнулася з необхідністю будувати нове життя.

Аіда Ніколайчук зізналася, що емігрувала у Сполучені Штати

Нещодавно виконавиця оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповідь на питання від своєї підпис на цій про імовірну еміграцію. Артистка підтвердила, що на даний момент прийняла рішення не повертатися до України. Тож на батьківщині Ніколайчук з’являтиметься лише у якості гості.

“Мені приємно, що в Одесі хтось крім моєї сім’ї та друзів за мною сумує. Але повертатися я не планую. Тільки в гості приїжджатиму іноді”, — зізналася Аіда у своїх сторіз.

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?