“Я сказала так”: Злата Огнєвіч вразила новиною і зізналася, що до цього тричі казала “Ні”. Вже не холостячка?

Відома українська співачка, а також досі холостячка країни Злата Огнєвіч поділилася радісною новиною. Після трьох відмов вона нарешті погодилася, аби зіграти в спектаклі "Основний інстинкт".

Нині Злата Огнєвіч активно розвиває співочу кар’єру й, щобільше, зупинятися на досягнутому не планує. Звичайно, після участі в романтичному проєкті “Холостячка-2” артистка відчула ще більшу увагу від публіки та знайшла нових фантів її творчості.

Злата Огнєвіч вразила новиною і зізналася, що до цього тричі казала Ні

Після розриву стосунків з переможцем шоу, жінка проходила довгу психологічну реабілітацію зі спеціалістом, а також відчувала колосальну підтримку від глядачів та чоловіків, які боролися за її серце. Андрій Задворний накликав на себе велику кількість хейту від публіки, адже більшість переконані – йому потрібна була лише перемога та слава.

Злата Огнєвіч зіграє в спектаклі

Так, днями холостячка поділилася радісною для неї новиною, адже після трьох відмов та невпевненості, чи потрібно це взагалі – погодилася на нову авантюру. Знаменитість розповіла про участь в спектаклі “Основний інстинкт”, де матиме змогу приміряли амплуа акторки сцени.

“Я забула з вами поділитися головною новиною. У своєму житті я ще ніколи такого не робила. Я тричі відмовлялася, я тричі казала “ні” і нещодавно я сказала “так”. Я буду грати у спектаклі з дуже класними українськими акторами. Спектакль називається “Основний інстинкт” і прем’єра 3 серпня”, – розповіла Огнєвіч.

Злата Огнєвіч вразила новиною і зізналася, що до цього тричі казала Ні

Додала, в той момент відчула, що їй це потрібно, її це цікавить, адже це чудова можливість спробувати свої сили не тільки в ролі співачки, а й в ролі акторки. Тому, прихильники зірки побажали удачі в новій справі й вже з нетерпінням чекають на прем’єру спектаклю.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.