Горбенко, Кондратюк і Бебешко замикають трійку братерства: “Намагаються хайпанути на імені Олега Винника”

Декілька місяців тому стало відомо про те, що Олег Винник розриває свій контракт з продюсером Олександром Горбенко, з якими він співпрацював близько 16 років.

Після початку повномасштабної війни в Україні кар’єра Олега Винника зазнала серйозних змін та негараздів. Зокрема, у зв’язку з втечею виконавця за кордон ставлення публіки до нього кардинально змінилося. Виконавець повністю зник з інформаційного простору та не підтримував зв’язок з фанатами, що лише погіршило ситуацію. Сам виконавець неодноразово говорив про те, що насправді не є активним користувачем подібних платформ, а за нього все робить менеджер.

І нещодавно ця теза підтвердилася як ніколи. Після того, як стало відомо про розірвання контракту між Олегом Винником та його продюсером Олександром Горбенко, який за сумісництвом є його другом та хрещеним сином, усі публікації на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram були видалені.

Пізніше у блозі з’явилася інформація про повернення грошей за концерти виконавця, які так і не відбулися. Але і це був не кінець історії.

Олександр Горбенко збентежив фанатів Олега Винника новою публікацією у його блозі

Олександр Горбенко збентежив фанатів Олега Винника новим кліпом

Так, нещодавно на цій самій сторінці з’явилося нове відео. Ролик нагадує музичний кліп, в якому Невідомий співає схожою з Олегом виником манерою. Втім, навіть звичайні користувачі здатні відрізнити виконавця від пародії. Що вже казати про істинних фанатів Винника?

У коментарях під публікацією розгорівся справжній скандал. Хтось почав критикувати самого Олега за даний відеоряд, а хтось звертався до Олександра Горбенко з вимогою повернути музиканту його сторінку.

Примітно, що в своєму інтерв’ю Олег говорив про те, що колишній продюсер забрав у нього доступ до його блогу в Instagram і на даний момент Винник не може його отримати.

Олександр Горбенко збентежив фанатів Олега Винника новим кліпом
Олександр Горбенко збентежив фанатів Олега Винника новим кліпом

Примітно, що в українському шоу-бізнесі це далеко не вперше і навіть не друга історія, в якій колишні друзі, що співпрацювали не можуть знайти компроміс, а конфлікт між ними настільки гарячий, що глядачі можуть спостерігати за розбірками ледь не онлайн.

При цьому продюсер на коментарі своїх підписників не відповідає і повністю ігнорує все, що відбувається від відео. Олег Винник також зберігає мовчання як завжди.

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.