Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Антон Гільчук розповів про драму з особистого життя: “Вона виходить заміж”

Антон Гільчук став доволі відомим завдяки участі у головному кулінарному шоу країни "МастерШеф. Професіонали-4". Його життєві позиції стали для багатьох цікавими, саме тому за ним почали слідкувати глядачі.

Антон молодий, амбіційний та дуже цікавий хлопець, йому лише 19 років, а він вже зміг потрапити у фінал “МастерШеф. Професіонали-4”. І це вже неймовірне досягнення, оскільки у своєму віці бути справжнім професіоналом і доводити це всій країні – це неймовірно. Але для Антона це частина його життя, до того ж велика і цікава.

Антон Гільчук

Здається, заради своїх досягнень Антон готовий на все, адже кулінарія стала для хлопця не просто роботою, а сенсом життя, який він намагається й зараз підтримувати. А “МастерШеф” своєю чергою показав Гільчуку на що він здатен насправді. На шоу було багато дорослих і більш досвідчених професіоналів, але до фіналу дійшов Антон, це доводить, наскільки він гарно вміє проявляти себе і свої таланти.

Стиль спілкування Антона більш жартівливий, ніж серйозний, він ніколи не відповідає на запитання прямо, адже не бачить в цьому необхідності. Він не хоче розсекречувати своє особисте життя і саме тому він відшучується від питань на цю тему.

Колись Гільчук вже казав, що від нього пішла дружина через сльози на “МастерШеф”, але насправді це був жарт, або ж його частина. А тепер хлопець знову зачіпає тему одруження. Річ в тому, що він показав мем у сторіс, де було написано таке:

“Замовити букет квітів і запросити на вечерю/ Лайкати три роки її стріс і побачити, як вона виходить заміж”.

Сторіс Антона

Можливо такий жарт зачепив щось особисте в житті Гільчука. Він ніколи не розповідав про своє оточення і про свої відносини з жінками, проте його гумор перекриває все, що могло б бути дійсним життям хлопця.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.