Наталія Сумська заговорила вголос про біду, яка прийшла в її родину: дісталося і єдиному сину, і сестрі Ользі

Знаменита українська акторка Наталія Сумська відреагувала на новий закон в Україні, який зачепив сферу українського дубляжу. Яким чином це може нашкодити династії Сумських?

Як відомо, уся родина Сумських має пряме відношення до театру та кіно. Спадкоємиці акторської династії Опанасенко-Сумських Наталія та Ольга пов’язали своє життя з колегами по цеху. Старша вийшла заміж за Анатолія Хостікоєва, а молодша — за Віталія Борисюка.

Своє життя члени родини проводять у гастролях, репетиціях і інколи виходах на червону доріжку. Часто їм доводилося співпрацювати разом на одній сцені, і за цим неймовірно цікаво спостерігати. Неодноразово і Наталія, і Ольга говорили про те, що їхні доходи від театру та кінематографу не можна назвати зірковими.Тому не дивно, що майже вся династія зайняла ще одну нішу.

Наталія Сумська заговорила вголос про біду, яка прийшла в її родину

В'ячеслав Хостікоєв на одній сцені з батьками Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим
Наталія Сумська заговорила вголос про біду, яка прийшла в її родину

Мова йде про український дубляж. Ольга В’ячеславівна, Наталія В’ячеславівна, В’ячеслав Хостікоєв та інші члени сім’ї постійно беруть участь у даних проєктах. Їхніми голосами говорять найпопулярніші персонажі голлівудського кіно, і неможливо собі уявити цю сферу без їхньої присутності. Однак дуже неприємний сюрприз заскочив родину звідки не чекали.

Наталія Сумська заговорила вголос про біду, яка прийшла в її родину

Нещодавно стало відомо, що українська влада планує повністю скасувати дубляж для англомовних медіа-матеріалів. Зокрема це стосується фільмів. Ця ідея доволі не нова, адже практикується у європейських країнах. Організовано це для того, аби українське суспільство звикала до англійської мови та вільно нею володіло. Для когось ця історія абсолютно нічого не змінить, для когось буде доволі стресовою, а когось залишить без роботи…

Нещодавно Наталія Сумська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram петицію щодо збереження українського дубляжу. У цьому питанні вона не просто говорить про свою громадянську позицію, але й підкреслює власну зацікавленість у тому, аби її співвітчизники мали можливість почути голос її колег, а також її власний під час перегляду фільмів. Та чи вийде з цього хоча б щось покаже час. Адже не так давно українське суспільство піднімала тему необхідності дублювання на українську, як усе кардинально змінилося.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.