Не з Тіною Кароль: Дан Балан повідомив про своє весілля та розповів про щасливу майбутню дружину

Популярний молдавський виконавець Дан Балан ніколи не приховував своєї симпатії до своєї колеги Тіни Кароль, як і любові до холостяцького образу життя.

У взаємне кохання Дана Балана та Тіни Кароль повірила вся країна. Хоча знаходилися і ті глядачі, що поставилися до їхнього флірту скептично. Важко придумати більш популярну та надихаючу пару, як молдавський мачо та українська поп-діва.

І хоча 2021-го мрії на цю пару були вщент розбиті продюсером Володимиром Завадюком, надії все ще живуть у серцях шанувальників. І не безґрунтовно.

Так, декілька місяців тому Тіна Кароль відвідала Молдову, де побачилася з матір’ю Дана, і навіть заявила зі сцени, що її син — найкращий чоловік. Пізніше відбулося інтерв’ю, в якому артистка підтвердила, що підтримує зв’язок зі своїм зірковим колегою. Хоча протягом 2 років обидва робили вигляд, ніби не спілкуються.

Дан Балан повідомив про своє весілля

Тіна Кароль зізналася про свої стосунки з Даном Баланом
Дан Балан повідомив про своє весілля

Та чи є надія на те, що справа закінчиться весілля? Декілька років тому Балан спілкувався з Катериною Осадчою. Під час цього діалогу прозвучали доволі цікаві думки, які можуть прояснити ситуацію.

Дан заявив, що він ніколи не був одруженим і звик до холостяцького життя. І тим не менш, він позитивно ставиться до шлюбу.

Мама Дана Балана показала бабусю молдавського мачо
Дан Балан повідомив про своє весілля

Мовляв, також мрія колись одружитися на коханій жінці. Але саме у цьому полягає вся проблема. Артист прекрасно знає, кого хоче бачити поряд з собою. І зізнається, що на даний момент такої красуні не знає.

Співак мріє бути з жінкою, яка буде його надихати та мотивувати на рух вперед. Заради цієї особи він готовий ще більше розвиватися і досягати нових висот. Проблема полягає в тому, що Дан вважає себе вельми самодостатнім. А це означає, що цей образ є майже фантастичним.

Нагадуємо, що за неофіційною версією, яка багато років розповсюджувалася пресою, Дан Балан таки був у шлюбі з румунською моделлю, яка згодом народила йому сина Алана. Після розлучення родина поселилася в Ізраїлі, а Дан обрав для життя Сполучені Штати Америки. Артист ніколи не коментував дану інформацію, але його колишня дівчина Христина Руссу свого часу підкріпила деякі чутки. Зокрема це сталося під час скандалу, коли одну обраницю зірки сплутали з іншою.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.