Не розійшлися: Даша Кацуріна на тлі чуток про розрив стосунків, показала відеозідзвон з Дантесом – “Мій”

Роман Даші Кацуріної та Володимира Дантеса триває вже доволі довго, але досі не всі вірять у справжність їхнього кохання та щирість почуттів. Але вони продовжують доводити, що все це дійсність.

Насправді історія любовного чотирикутника вже давно немає жодного розголосу та значення, оскільки стосунки Кацуріна та Дорофєєвої вже давно прийняли та багато хто їх навіть підтримує. І це добре, оскільки нарешті Володимир може позбутися почуття жертви у всій цій ситуації, бо більшість прихильників його реально жаліли, бо так здавалося, що Надя давно зраджувала Вові, але ні, все було не так.

Даша і Вова
Даша і Вова

Але як і що тоді відбулося вже немає жодного значення, бо зараз Дантес і Даша мають гарні і міцні відносини, навіть попри відстань, яка між ними існує, вони все одно продовжують підтримувати свої відносини. Володя полюбив дітей завдяки дітям Кацуріної, хоча раніше він був взагалі чайлдфрі.

А також Даша допомогла Володимиру знову стати щасливим та відчувати кохання, справжнє і непідробне. Але багатьом це все ще не здається правдою, і саме тому дуже часто мережею ширяться плітки про те, що Володимир і Даша розійшлися. Але це завжди перебільшено, адже молода пара не настільки часто постить спільні фото і живе у різних країнах.

Насправді у стосунках Кацуріної і Дантеса все досі добре і гармонійно, оскільки днями Володимир запостив миле фото з сином Кацуріної, а згодом і сама Даша поділилася кадром зі співаком. Знімок зроблений під час їхньої відеорозмови.

Розмова Даші і Володі
Розмова Даші і Володі

Варто сказати, що дуже помітно, як вони раді чути одне одного та наскільки багато щастя їм це приносить, і це чудово. Тож, пара демонструє свої відносини не боячись жодного засудження. І їхнє кохання досі живе та вони не збираються розходитись і припиняти свої гарні і чесні стосунки.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.