Швидко відійшла: Даша Квіткова зізналась, чи має стосунки з одним зі своїх друзів – “Не приписуйте романів”

Даша Квікова дуже популярна молода блогерка, переможниця найромантичнішого шоу "Холостяк", а також колишня дружина відомого телеведучого та шоумена Нікіти Добриніна.

Як відомо, вже кілька місяців Нікіта й Даша є колишнім подружжям, але їх об’єднує син Лев, якому у життя необхідна як мама, так і тато. І саме тому вони досі відвідують психолога, адже хочуть зберігати нормальні, здорові батьківські стосунки між собою, адже Лев має бачити здорову модель відносини навіть попри розлучення своїх батьків. І це правильно, адже при такому розкладі справ у дитини може не бути психологічних травм у майбутньому.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова

Життя Добриніна і Квіткової зараз взагалі не перетинається, оскільки вони мають різне коло спілкування, різних друзів, вже. А також живуть вони не поряд. Даша кілька місяців тому вирішила переїхати з будинку колишнього чоловіка до зйомної квартири в одному з найпопулярніших ЖК серед зірок – “Французький квартал”. Саме там живуть багато знаменитостей.

Після розлучення у Даші з’явилось багато друзів-чоловіків, наприклад, Євген Таллерт, якому подобається проводити час з сином Квіткової, Богдан Шелудяк, якого неодноразово питали про стосунки з Дашею, хоча у нього є кохана дівчина. Але з жодним із них блогерка не збирається будувати стосунки, оскільки вони для неї друзі, і не більше.

І днями Квіткову запитали, чи раптом не один з близьких друзів записався в її бойфренди, це питання дуже насмішило Дашу і вона відповіла так:

“З чоловіками, з якими мене можна побачити і з якими я спілкуюсь, мене нічого не об’єднує, окрім спілкування та дружби. Ними я точно не заповнюю нічого. Давайте зробимо так: поки ви особисто від мене, не побачите якогось підтвердження чого-небудь – не приписуйте мені романи”

Сторіс Квіткової
Сторіс Квіткової

Тож, з друзями Квіткова точно не крутить романи, а коли хтось і з’явиться в її житті, то вона особисто про це розкаже аби уникнути пліток.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.