Переможниця Холостяка-12 Лозовицька натякнула на вагітність і показала харчові забаганки: “Скоро ж 5 місяців”

Переможниця відомого проєкту з пошуку кохання "Холостяк-12" Катерина Лозовицька показала власні смакові вподобання в їжі, натякнувши аудиторії, на свою вагітність.

З головним героєм проєкту “Холостяк-12” Алексом Топольським героїня нашого матеріалу побудувати майбутнє, на жаль, не змогла. Модель зізналася, що під час знімань шоу та романтичних побачень бачила перед собою зовсім іншого чоловіка, аніж потім виявилося в реальності.

Стосунки не пройшли випробування побутом, власними непорозуміннями, тому Катерина прийняла рішення закінчити ці стосунки, які не приносили радості, піклування від холостяка та надію на хороше майбутнє.

Катерина Лозовицька
Катерина Лозовицька

Згодом модель зізналася, зустріла нового чоловіка, з яким проживає у Варшаві. Розсекретити, хто він так і не наважилася, втім неодноразово ділилася щасливими світлинами, де видніється обличчя коханого. Лозовицька цінує бойфренда за мудрість, вміння дати влучну пораду та змогу повчитися чомусь новому.

Новий хлопець Катерини Лозовицької

Днями Катя розповіла, що їхні стосунки перейшли на новий етап. Парочка готується жити разом, тому наразі вони перебувають в активному пошуку спільних апартаментів, які знайти не так просто.

Лозовицька натякнула на вагітність і показала харчові забаганки

Закохані відверто говорять, що взаємини між ними, більш ніж серйозні, а смакові вподобання нашої героїні в її сторіз соціальної мережі Instagram наштовхнули на ряд підозр про вагітність моделі.

“Вже тиждень підряд хочу курячого шашлика. Що це означає?”, – поцікавилася в аудиторії Лозовицька.

Користувачі соціальної мережі не могли не пожартувати над “вагітністю”, однак дівчина ніяк не відреагувала на подібні коментарі, тому на появу малюка пара поки не очікує.

Лозовицька натякнула на вагітність і показала харчові забаганки

Також зірка моделінгу похизувалася своїм трендовим взуттям на теплий сезон 2023, які користуються широкою популярністю серед модниць, яких імовірно придбала ще 5 місяців тому.

“А скоро ж 5 місяців”, – написала Лозовицька.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.