Злата Огнєвіч без зайвої скромності назвала ТОП-12 своїх найкращих пісень, коли просили всього 5: “Дуже”

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка змогла завоювати мільйони сердець в усьому світі. Її пісні стають справжніми хітами та навіть, синглами для серіалів та фільмів.

Злата далеко не завжди була на високому рівні, адже пробитися у шоу-бізнес досить складно, але заради цього зазвичай доводиться багато працювати, що Злата й робила багато років. Вона завзято працювала на своє ім’я, а тепер ім’я працює на неї. Звісно, не лише випуск пісень і концерти зробили зі Злати справжню зірку. Здебільшого на її популярність вплинула ще й участь у різноманітних шоу.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Особливо, “Холостячка” додала пісням Огнєвіч рейтингів та інтересу до її персони. Відомо, що Злата після романтичного проєкту стала гостею ще багатьох молодіжних шоу. Там вона співала, була суддею, глядачкою або брала активну участь у процесі програм. Це не дивно, адже коли людина стає більш популярною, вона приносить рейтинги і її хочуть бачити всюди.

Соціальні мережі Злати теж стали більш затребуваними, адже люди цікавляться її життям, вони люблять задавати артистці різні питання, про життя, про творчість, про особисте й про діяльність. Так, днями жінку попросили написати топ-5 своїх пісень, які їй дуже подобаються, але Злата обрала набагато більше.

  • One day
  • Japan
  • Pray4Ukraine
  • Світло
  • Лелека
  • Віддаю (Скоро буде)
  • Ти обіцяв
  • Буревіями
  • Танцювати
  • За лісами-горам
  • Солодка кара (акустика)
  • Що б там не сталося

“Серед цих пісень є ті, які ви не чули, ймовірно. Усі пісні з цього списку – особливі, частина – авторські і дуже мені близькі” – розповіла співачка.

Топ-пісень Злати
Топ-пісень Злати

Тож, якщо 5 пісень Огнєвіч виділити не змогла, то 12 змогла, і це навіть краще ніж 5, адже у списку є й невідомі пісні зірки.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?