“Вдруге не пішла”: Злата Огнєвіч після Задворного не приймає запрошення на “Холостячку” знову

Відома українська артистка Злата Огнєвіч після проєкту "Холостячка-2" відповіла на цікаве питання від користувачів соціальної мережі, чи стала б вдруге головною героїнею шоу.

Після того, як Злата погодилася на авантюру від телеканалу СТБ приміряти роль нової холостячки країни, знаменитість відкрилася для публіки зовсім з іншої сторони.

Огнєвіч розповіла про колишні невдалі стосунки, неприйняття себе, коли екскоханий вказував на недоліки зірки й зовсім не говорив слів компліментів та похвали. Кожна жінка хоче почувати себе розкішною, симпатичною та найкращою для свого чоловіка, однак Златі в цьому моменті не пощастило.

Злата Огнєвіч віддає перевагу прямим темним бровам
Злата Огнєвіч після Задворного не приймає запрошення на Холостячку знову

Знаменитість на проєкті дозволила чоловікам змагатися за її серце та прихильність. Однак у виборі обранця, на жаль, знову помилися. Андрій Задворний закохав у себе співачку, проте після шоу та півторамісячних стосунків заявив, що почуття кудись зникли. Хоча публіка переконана, їх із самого початку не було, а все інше – банальна акторська гра задля перемоги.

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram зірка оприлюднила відповідь на цікаве питання, чи взяла б вона участь в проєкті “Холостячка” вдруге. Втім, співачка запевняє, що такі емоції варто переживати лише раз, коли не знаєш, що тебе очікує попереду, тому у цій пропозиції відмовила.

Злата Огнєвіч після Задворного не приймає запрошення на Холостячку знову

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч повідомила про нового переслідувача, на ім’я Роман, який дошкуляв зірці своїми дзвінками, повідомленнями та чекав її біля під’їзду будинку. Зірка зізналася, що спочатку була лояльною до нього, але потім чоловік не залишив їй вибору, тому Злата вирішила написати заяву до поліції.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.