“У мене є особливі хейтери серед колег”: Тіна Кароль зізналась, як реагує на критику своєї творчої особистості

Тіна Кароль за всі роки своєї кар'єри змогла стати справжньою легендою та заслуженою поп-дівою української сцени через свій унікальний талант і велике серце.

Кароль завжди поводиться дуже спокійно, вона не любить бути учасницею конфліктів. Хоча в її житті вони таки були. Та це шоу-бізнес і від цього нікуди не подітися. Робота з людьми та з командою передбачає непорозуміння, і це абсолютно нормально.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна з самого початку своєї блискучої кар’єри має особливий статус. Вона справжня зірка, чия творчість захоплює мільйонну аудиторію. Про це свідчать її рейтинги. Звісно, що з роками вона вчилась на власних помилках і завжди розвивалась, як співачка і як людина. Вона багато разів ставала переможним тренером “Голосу країни” і це також певний показник її професіоналізму.

Але ж насправді є багато випадків, коли їй просто заздрили. А це означає, що жінка чула наклеп і плітки на свою адресу. Та оскільки Тіна є дуже впевненою в собі, вона не звертає на це жодної уваги. Нехай там хтось щось і говорить. Артистка знає собі ціну і ніколи не опускається до з’ясування стосунків з кимось, це не стиль поп-діви.

Але Кароль прекрасно знає, хто обговорює її серед колег і кому вона чимось не подобається. Але реакцію свою Кароль оприлюднює дуже спокійно.

“В мене є особливі хейтери серед колег, я не буду називати імен, але вони реально є і це ж просто любов дивитися на них. Вони витрачають свій як, щось говорять, значить, я їх цікавлю, збуджую” – зізналась Тіна.

Реакція Кароль на критику колег

Тобто, хейт на свою адресу співачка сприймає дуже мудро і правильно. Бо насправді це так і є, хтось просто не може пройти повз неї та зациклюється на досягненнях та любові аудиторії зірки.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.