“Дівчина та соняшники”: 47-річна Могилевська змінила імідж – одягнула хустинку кольору веселки і в дорогу

Відома українська співачка Наталія Могилевська постала прикладом жінки, як правильно доглядати за собою у свої 47 років, не боятися сміливих експериментів над зовнішністю та як поєднувати яскраві речі.

Знаменитість родом зі столиці України. Після закінчення естрадно-циркового училища міста Києва протягом тривалого періоду працювала акторкою в декількох театрах.

З початку повномасштабного вторгнення Могилевська залишилася в Києві, займається громадською діяльністю та вирушає в тури українськими містами.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська змінила імідж – одягнула хустинку кольору веселки і в дорогу

Цього разу знаменитість здивувала нетиповим яскравим образом патріотичного характеру, а також надала перелік українських міст, які можуть чекати зірку з виставою. Наталя одягнула яскраву хустинку, білу футболку, прикраси на руці та протисонцеві окуляри оливкового кольору. В такому піднесеному настрою, в новому іміджі зірка готова вирушати до поїздки Україною.

“Дівчина та соняшники. Дуже симпатично та патріотично. Ми повинні дарувати один одному турботу та любов. До зустрічі на виставах у вашому місті. Одягнула хустинку і вже готова до поїздки”, – зазначила Могилевська.

Користувачі під дописом зазначили, що співачка своїм зовнішнім виглядом нагадує мексиканську кіноакторку Сальму Хаєк, а ще більшість вподобали яскраву хустинку кольору веселки.

Нагадаємо, що нещодавно Наталія Могилевська відвідала Запоріжжя після наслідків катастрофи Каховської ГЕС. Води в Дніпрі більше немає, а ще його місцями можна перейти пішки. Додала, вона в шоку від наслідків та щиро переймається від останніх новин.

Українці болісно відреагували на кадри, які поширили Могилевська, адже розуміють масштаби трагедії для всього людства та природи.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?