Нікітюк не світить: знайомимося з новим ведучим “Хто зверху?” Богданом Шелудяком – “Мрія багатьох дівчат”

Відомо, хто став новим ведучим "Хто зверху?" на Новому каналі, який прийшов працювати на місце волонтера Сергія Притули. Знайомимося ближче зі знаменитістю та його цікавими фактами з життя.

Новий канал довго зберігав таємницю про нового ведучого розважального проєкту “Хто зверху?”, який неодноразово знімався в інших шоу. Серіал “Київ вдень та вночі” закохав у себе мільйонів телеглядачів та відкрив столицю зовсім з іншої сторони.

Так, Богдана Шелудяка вважають одним з бажаних холостяків українського шоу-бізнесу, який своєю харизмою, почуттям гумору, внутрішньою енергією став мрією багатьох дівчат.

Знайомимося з новим ведучим “Хто зверху?” Богданом Шелудяком

Ексклюзивно для Нового каналу відомий блогер, актор та телеведучий поділився цікавими фактами щодо створення родини. Знаменитість зізнався, що інколи сам себе не розуміє, бо відчуває, що не готовий до власної сім’ї, втім, додав, був випадок, коли думав, як незабаром стане батьком.

Богдан Шелудяк зустрічався з дівчиною, якій на той момент було 23 роки. Була підозра на вагітність й чоловік почав міркувати, мовляв, у 30 років має достатньо фінансів, продовжує заробляти улюбленою сферою діяльності, поряд знаходиться кохана. Згодом вагітність не підтвердилася, парочка розійшлася, а сам Богдан зрозумів, що ситуацію була показовою, але спогад про своє минуле залишився.

Свій шлях на українському телебаченні Богдан розпочав з маленьких ролей у невеличких фільмах. Потім впізнаваність та успіх принесли знімання в реаліті “Київ вдень та вночі”.  Перед кастингом на роль нового ведучого “Хто зверху?” Богдан сферу телебачення трішки відпустив.

Однак десь через тиждень після кастингового етапу йому подзвонили й вже остаточно запропонували працювати в парі з Нікітюк. Додав, що з Лесею Іванівною знайшов спільну мову, адже подобається її почуття гумору та безпосередність.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.