Потап показав того, з ким тепер снідає: після розлучення з Каменських сидить з пустим стільцем – неромантично

Знаменитий продюсер, автор та виконавець пісень Олексій Потапенко часто потрапляв до гучних публічних обговорень через свої хіти, перебування за кордоном під час війни та стосунки з Каменських.

Так, Потап знає, що таке довго отримувати невдоволення від пересічних громадян, а спроба “відбілитися” заганяла знаменитість до ще більшого скрутного становища. Новий хіт співака “Волонтер” миттєво став скандальним та обговорюваним через слова в тексті.

За словами артиста, ідея до написання пісні народилася після того, як побачив на власні очі роботу волонтерів. Користувачі гостро відреагували на такі музичні рядки в композиції: “Ой, мамо, не питай, з ким була і де ночі провела, я була з хлопцями-бійцями, я волонтерила”.

Потап розповів, чому він не пішов на передову
Потап показав того, з ким тепер снідає

Друг Олексія Потапенка Юрій Горбунов висловився, мовляв, ніколи не випустив таку пісню, однак засуджувати його не збирається. Сам Потап запевняє, що не мав на меті нікого образити, адже має власний різкий стиль до написання треків.

Однак не тільки його творчість продовжує бути на слуху в української публіки. Мережа обговорює імовірне розлучення з дружиною Каменських через інформацію про зраду зі сторони чоловіка. Утім, Настя запевняє, що в стосунках з чоловіком все добре, а розлучатися ніхто і не думає.

Нещодавно Потап розповів про поїздку до Одеси, показав кадри з міста, а також зазначив, що повертається до столиці. Дорогою назад чоловік влаштував фотосесію яскравими соняшниками, які прикрашають родючі українські землі.

Потап показав того, з ким тепер снідає

Знаменитість у новій сторіз в Instagram-блозі показав сніданок, однак компанію зірці склав стільчик, на якому ніхто не сидів. Зіркове подружжя стверджує, що через роботу, поїздки, постійну відстань мало проводять часу разом, тому спільного контенту в їхніх соціальних мережах все менше.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.