Марічка Падалко зізналася, як змінилося її життя з підвищенням Єгора Соболєва: “Я не статусна дружина”

Незмінна ведуча ТСН Марічка Падалко побувала в гостях у ведучих ранкового шоу "Сніданок. Вихідний" та розповіла про новий для себе статус дружини офіцера ЗСУ Єгора Соболєва.

Річ в тому, що чоловік ведучої Єгор Соболєв ніколи в своєму житті не мав зв’язку з військовими питаннями. Але коли почалась повномасштабна війна, чоловік не зміг всидіти на місці та пішов добровольцем на фронт, він відчував свою потребу бути на захисті своєї країни. Там Єгор мав змогу проявится по-новому, показати свої сили та характер, які дозволили йому стати важливою частиною військової структури.

Марічка з Єгором Соболєвим
Марічка з Єгором Соболєвим

І от, крізь півтора року свого перебування на фронті чоловік зірки отримав своє перше серйозне звання офіцера. Саме з цим її в ефірі привітали Валентина Хамайко та Олександр Попов. Та звісно, ведучі запиталися у Марічки як їй живеться в новому статусі, але відповідь була доволі неочікуваною.

“Статус – то другорядне. Для мене важливо те, де він зараз, чим займається. Важливіше, що в нього виходить, що загін гарно функціонує. Я взагалі не статусна дружина” – розповіла  Марічка.

Ведуча також розповіла, що нещодавній приїзд її коханого чоловіка до Києва, коли він мав змогу побачити своїх дітей – двох донечок і сина, відбувся саме завдяки його підвищенню, а ще чоловік мав забрати дрони і так сталося, що вони були у столиці. А у цей час ще й доньки поверталися додому – просто магія якась.

Такі зустрічі неможливо описати словами, бо вони є занадто емоційними і завжди дарують несподівані почуття всередині. Це тепло, любов і усвідомлення того, що родина – це єдине, що ми маємо цінувати. Але є й негативні сторони. Наприклад, Марічка зізналась, що ці зустрічі для неї не є дуже радісними, оскільки за ними слідом йде розлука, а це боляче і ти знову перебуваєш в очікуванні.

Один з ведучих під кінець розмови запитав у колеги, як за час великої війни змінився її чоловік, адже вони питали це вже у багатьох медійних військових і відповіді у всіх різні, оскільки кожен знаходиться в різних умовах та виконує різні бойові завдання. Марічка розповіла, що її коханий почав цінувати своє життя і маленькі моменти ще більше і вчить її цьому ж.

Також жінка додала, що її коханий завжди був оптимістом і зараз почав цінувати кожен момент життя ще більше, адже війна змінює ставлення до багатьох речей.

Схожі статті

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.