Знову покидає Україну та їде до європейців: Лобода у відкритому образі хакі вразила зізнанням – світ чекає

Знаменита українська співачка Світлана Лобода велику частину свого творчого життя проживала в росії, утім, з початку повномасштабного вторгнення вона покинула російську федерацію та стала на бік України.

Так, багато колег українського шоу-бізнесу в щирість співачки не вірять, адже Світлана Лобода довгі роки заявляла, що є російською артисткою та будувала успішну кар’єру на території російської федерації.

Після 24 лютого зірка ніяк не коментувала початок війни, яку принесли росіяни на нашу землю, тому її встигли внести до списку артистів-зрадників, однак згодом знаменитість записала відео із закликом припинити всі воєнні дії, покинула територію рф, почала допомагати Україні та донатити армії.

Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня
Світлана Лобода анонсувала свій тур світом

Після катастрофи на Каховській ГЕС, Світлана Лобода зі своєю командою передали 100 000 гривень благодійній організації “Клуб Добродіїв”, а також вона особисто надала житло в Києві для багатодітної родини, чий дім було зруйновано.

Так, нещодавно знаменита співачка Світлана Лобода анонсувала не менш важливий для неї світовий тур з датами та переліком країн й міст, де можна чекати на приїзд зірки. В коментарях під дописом багато користувачів соціальної мережі переконують, що частина зароблених коштів підуть на відбудову України, тому закликали більше не вносити Лободу до списку зрадників України.

Однак знайшлися й ті, хто не розуміють такої показовості на фото, де артистка постала з українським прапором та відкритим образом хакі, що демонструє переваги її фігури, мовляв, навіщо виставляти таке на показ під даний інфопривід.

Нагадаємо, що Світлана Лобода потрапила до скандалу після свого концерту в Харкові, коли 16-річна протестувальниця стояла з плакатом “Харків без Лободи”. Співачка дещо в зневажливій формі почала говорити з дівчиною, чіпати її волосся та поцілувала в щоку. Проте після цього інциденту знаменитість перепросилася та запевнила, що не мала на меті когось образити, а хотіла просто розрядити атмосферу.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.