Катя Осадча розповіла, куди зникла: Горбунова хейтять за фільм, а вона займається усиновленням та пошуком

Зіркове подружжя Катерини Осадчої та Юрій Горбунова нещодавно потрапило до гучного скандалу, пов'язаний зі зніманням нового гумористичного серіалу компанії, якою керує Горбунов.

Після публічного осуду й невдоволень від пересічних громадян знаменитий телеведучий та продюсер Юрій Горбунов заявив, що його компанія “Прототип Продакш” не отримала ще коштів від держбюджету, тому використовувати для знімань гумористичного серіалу “СМТ Інгулець” вони їх не стануть.

Горбунов подякував за думку, яку висловили українці, додав, що вони мають рацію, тому знайде інший план фінансування проєкту, аби виконати обіцяне – зняти гідний продукт у світі кіноіндустрії України, щоб витіснити російськомовні роботи на українському ринку.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов відмовився від державних коштів на знімання фільму

Дружина шоумена Катерина Осадча оприлюднила у своєму Instagram заяву Юрія та сама підтвердила, що він відмовляється від державного фінансування проєкту, аби заспокоїти громадян. Днями журналістка поділилася переліком всіх своїх виконаних справ, які вдалося зробити за декілька днів.

Зізналася, що робочі будні виявилися досить продуктивними, а ще сподівається, що важливі зустрічі принесуть бажаного результату в роботі пошуку зниклих.

“Ми маємо повернути своїх якнайшвидше. Останні дні були продуктивними. Важливі зустрічі, що зсунуть тему цивільних та полонених і нарешті в правовому полі. Сподіваюся скоро повернусь з гарними новинами”, – розповіла Осадча.

Горбунова хейтять за фільм, а Осадча займається усиновленням та пошуком

Також згадала і за новий випуск проєкту про усиновлення дітей, який радить всім до перегляду. Цього разу свою історію розповів хлопець Ілля, який двічі втратив родину. Важко уявити, що відчуває дитина, від якої відмовилися рідні, однак цьому хлопцю зламатися не вдалося. Зараз він навчається на менеджера, будує плани на майбутнє та вчиться далі покладатися на свої сили.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.