Оля Полякова нарешті досягла бажаного і поїхала на детокс в Італію за 200 тисяч гривень: чим годують співачку

Популярна українська співачка Оля Полякова показала, як відпочиває у спеціалізованому закладі для детоксу в Італії. Разом з собою зірка також взяла дочку.

Знаменита вітчизняна виконавиця Оля Полякова обожнює влаштовувати собі канікули та розвантажувати під час такого відпочинку організм. Зірка неодноразово показувала, як проходить спеціальні курси для детоксу у відповідних закладах.

Звісно, це задоволення вона могла собі дозволити до початку повномасштабної війни. Зокрема в лютому 2022-го зірка розповідала, що в неї запланована чергова поїздка до Італії. Однак, вона так і не відбулася за зрозумілих причин.

Оля Полякова рушила разом з дочкою на детокс в Італію

І лише нещодавно Оля таки рушила відпочивати до Італії, де має намір привести в порядок свій організм. Компанію їй склала старша дочка Марія, яка навчається у музичному коледжі у Великобританії.

Оля Полякова рушила разом з дочкою на детокс в Італію

“І ось нарешті я можу поїхати туди, де все було оплачено ще до війни. Ще в навантаження до себе вийшло взяти Маруську. Так що ми на детокс програмі. Будемо худнути, займатися йогою, показуватимемо вам цю красиву клініку”

Зірки хочуть не тільки оздоровитися, але і скинути декілька кілограмів. Зокрема Полякова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на яких показала їхній з Марією раціон. Зіркова спадкоємиця була не в захваті від побаченого, а от співачка до подібних дієтичних страв вже звикла. 2021-го артистка рушила у подібну подорож разом зі своєю матір’ю, але обрала клініку в Україні. Тоді жінок годували капустою та тертими сирими овочами.

Оля Полякова рушила разом з дочкою на детокс в Італію

Як завжди, наголос ставиться на маленькі порції, малокалорійну їжу, а також ретельне пережовування.

Зазвичай такі програми тривають 10-14 днів. Включаються водні процедури, заняття спортом, ходіння, відпочинок на свіжому повітрі, а також вживання великої кількості води.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому навколо родини Олі Полякової розгорівся скандал. Співачка повідомила, що подасть до суду на журналіста, який написав статтю про фігуру її дочки Маші. Аби залагодити конфлікт артистка потребувала публічні вибачення, яких не отримала, після чого підтвердила свій твердий намір розібратися з автором за допомогою закону.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.