Гроші, які більшість бачать тільки в кіно і снах: скільки заробляють Полякова, Потап, Барських та інші артисти

Гонорари, які заробляють українські артисти дуже відрізняються між собою, адже рівень професіоналізму, репертуар та популярність грають велику роль у доходах.

Якщо пересічний глядач зверне свою увагу на рівень життя Олі Полякової, то одразу ж може зробити висновки про рівень її доходів. І хоча за офіційною версією вона заміжня за бізнесменом, сама зірка розповідала, що багато років саме вона була годувальником в родині, взяла кермо у свої руки і вже не готова його відпускати. Мовляв, на величезний будинок під Києвом вона також заробила самостійно.

Скільки заробляють Полякова, Потап, Барських та інші артисти. Так виглядає будинок Олі Полякової

Безумовно, гроші, доступні голлівудським зіркам, українським знаменитостям навіть і не снилися. Придбати віллу біля пагорбів Каліфорнії — це задоволення не те щоб не з дешевих, а майже недосяжне і для світових селебрітіз. Тим не менш, вітчизняні артисти також можуть похизуватися певними досягненнями у цій сфері.

Скільки заробляють Полякова, Потап, Барських та інші артисти

Потап не сам пише свої тексти
Скільки заробляють Полякова, Потап, Барських та інші артисти

В свою чергу Потап якось зізнався, що декілька сотень доларів на день для нього — це мало. Дане зізнання прозвучало у контексті розповіді про війну, коли Олексій розповідав, що робив в Іспанії після 24 лютого.

Звісно, після початку повномасштабної війни в Україні заробітки артистів значно знизилися, адже попит на їхні послуги також невеликий. І тим не менш, гроші які вони отримують все одно і не снилися багатьом їхнім співвітчизникам. Зокрема продюсер Суперблондинки Ясинський розповів, на які доходи зараз розраховують зірки.

“Заробіток у 2 тисячі доларів (для відомого українського артиста) – це ні про що, але для того, щоб ця людина спокійно собі працювала, планувала щось, закривала побутові проблеми, так це достатньо”

Він додав, що зараз зірки живуть на заощадження. Поступово на ринок повертається реклама, різноманітні корпоративи, заходи, організатори яких готові платити, тож шоу-бізнес починає розквітати.

“Корпоратив коштує від десяти до пʼятнадцяти тисяч доларів, – заявив чоловік. – Один раз на місяць корпоратив може бути. Тобто в 10 разів впали доходи топових артистів”

У своєму коментарі продюсер здебільшого мав на увазі саме таких артистів, як Оля Полякова, Потап, Дмитро Монатік, Макс Барських та інші. Тобто ті співаки, які ще не мають у своєму репертуарі декілька хітів, заробляють у рази менше за своїх знаменитих колег.

Схожі статті

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.