На звʼязку, але не близькі: Позитив розповів, про нинішню дружбу з Потапом – втрачає Каменських та друга

Знаменитий музичний виконавець, який отримав свою впізнаваність та любов публіки після гурту "Mozgi" Позитив у новому інтерв'ю розповів про нинішні стосунки  з Потапом, з яким дружба здавалася такою міцною.

Так, в гостях у відомого ведучого Слави Дьоміна Олексій Завгородній, він же Позитив надав відповіді на найцікавіші питання, зокрема про колишню колегу по гурту “Время и стекло” Надю Дорофєєву, нові стосунки, чи зраджував у шлюбі з першою дружиною Анною та чи продовжується дружба з Олексієм Потапенком.

Український співак зізнався, що в шлюбі фізично ніколи не зраджував, але листування з іншими дівчатами були, що зазвичай не подобається багатьом жінкам, які мають чоловіка. Однак на питання від Слави Дьоміна, хто його нова дівчина Олексій відповів, що ділитися своїм особистим зараз не на часі.

З початку повномасштабної війни у багатьох пересічних громадян змінилося коло спілкування, а хтось навпаки зустрів нових близьких їм людей. Олексій Завгордній розповів, чи продовжується його дружба з Потапом, яка раніше публіці здавалася такою міцною та щирою.

Позитив розповів, про нинішню дружбу з Потапом

Позитив зізнався, що за ці два роки багато людей відсіялося, утім, він зміг знайти тих знайомих, яких він раніше знав, але тепер вони стали досить близькими, яким може довіряти. Наприклад, відомий телеведучий Даня Салем став не просто другом для Олексія, а дещо більше, адже може йому довіритися у всьому.

На питання від Дьоміна, чи потрібна Олексію Завгородньому дружба з Потапом він відповів, що спілкування продовжується, є зустрічі, дзвінки, проте натякнув, що взаємини вже не такі близькі, як були раніше:

“Я з ним бачився сьогодні. Він був на студії, ми з ним нормально поговорили, тобто я не відчуваю якоїсь різниці між тим спілкуванням і зараз, ми з ним на зв’язку”.

Утім Дьомін вирішив уточнити, чи близькі вони зараз, на що Позитив відповів:

“Я не можу відповісти тобі правильно, бо я в цьому досі розбираюся”.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.