“Ми вже виросли з цих штанців”: Позитив розповів, чому розпався популярний дует “Время и стекло”

Гурт "Время и стекло" розпався на вершині своєї популярності. Позитив розповів про причини такого рішення та поділився чим займається зараз.

Популярний гурт “Время и стекло” став першим проєктом продюсерського цента Mozgi Entertainment. Їх хіти займали перші сходинки музичних чартів та підкорювали шанувальників шаленою енергетикою. За час свого існування дует назбирав цілу армію фанатів, які біли шоковані рішенням артистів припинити свою співпрацю.

Позитив розповів, чому розпався гурт "Время и стекло"
Позитив розповів, чому розпався гурт “Время и стекло”

Алексій Завгородній (Позитив) розповів на YouTube каналі “Телеканал ДОМ” про деталі цієї історії. Артист повідомив, розмови про завершення співпраці були. Дует розумів, що вони не завжди будуть виступати під назвою та “Время и стекло”. Співаки знали, настане час коли вони захочуть рухатись далі.

“Ми, як артисти, як особистості, будемо рости далі. Захочемо робили щось нове, щось для себе цікаве. І тому це (дует), як трамплінчик для нас був” – розповів артист.

Позитив розповів, чому розпався гурт "Время и стекло"
Позитив розповів, чому розпався гурт “Время и стекло”

Позитив зізнається, він ще не хотів виступати сольно. Артист відчував, гурт ще має потенціал, були замовлення на пісні в їх стилі. Але Надя Дорофєєва вирішила, що хоче йти далі. Дует домовився піти гучно. На останок “Время и стекло” зібрав палац спорту з феєричним шоу “Віслово”.

Позитив розповів, чому розпався гурт "Время и стекло"
Позитив розповів, чому розпався гурт “Время и стекло”

Наразі і Надя Дорофєєва, і Позитив мають успішну сольну кар’єру. Олексій зізнається, зараз йому хочеться більше сольних пісень, тому наразі співак бере паузу у колабораціях з іншими артистам.

“Дійсно, хтось із відомих артистів може подзвонити і запропонувати зробити пісню, але я кажу ні, досить. Я зараз про себе, я зараз про свою індивідуальність, про своє самовираження. Хочеться більше свого матеріалу, не дуетного, не тріо” – пояснює Позитив.

Схожі статті

Переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун став знаменитістю: як склалося життя

У свої юні роки Олександр Цвігун вже став шефом у одному з ресторанів в Ірпені, а згодом і став переможцем "МастерШеф" - як змінилось життя кулінара після проєкту?

Живе у невеликій квартирці з котом: що сталося з дружиною Винника у Німеччині

Вже довгий час дружина Олега Винника співачка Таїсія Сватко, яка разом із ним живе у Німеччині, не виходить на зв'язок із шанувальниками. Як склалося життя Таюне за кордоном?

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.

Поважна пані у віці: Ольга Сумська показала, як вона виглядає в свої 58 років

Ольга Сумська оприлюднила нові фото і показала, як вона виглядає в свої 58 років. А також, який стиль нині обирає та що полюбляє одягати.

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?