Катерина Осадча зізналася, що хотіла змінити своє ім’я: Юрій Горбунов міг одружитися з Оксаною

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча вперше розповіла про те, як її бажання здійснилося через багато років та проти її волі. Усі деталі в статті.

Зараз ім’я Каті Осадчої знає ледве не кожен українець. Телеведуча з’являється на телебаченні регулярно, і здебільшого має доволі позитивну репутацію. На даний момент зірка залишила свою діяльність в шоу-бізнесі і сконцентрувалася на більш важливих справах: Катерина намагається повернути додому зниклих людей.

Втім, це не заважає їй, як медійній персоні брати участь у приватних заходах, а також благодійних концертах і так само брати на себе добре знайомі їй обов’язки.

Катерина Осадча зізналася, що хотіла змінити своє ім’я

Катя Осадча
Катерина Осадча зізналася, що хотіла змінити своє ім’я

Саме завдяки крихітній події, яка нещодавно з Катериною сталася в Польщі, вона повідала своїм шанувальникам на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram доволі цікаву деталь з дитинства артистки, яка в дорослому житті переросла у доволі незвичайне явище:

“Чомусь знаєте про що згадалося? На зйомках в залі було багато українців. Напевно самі українці, що живуть у Варшаві. І ми виходили з павільйону, і хлопець мене покликав “Оксана”. І я вчергове згадала цю історію, і хочу з вами поділитися. Коли я була маленькою, я хотіла щоб мене з Каті переназвали в Оксану. І ось пройшло багато років і зараз напевно відсотків 40 людей, які мене кличуть, кличуть мене Оксаною. Ті, що мене не знають особисто. Тобто поєднують “Катя” та “Осадча” в “Оксана”. Тому бійтеся своїх бажань, вони можуть здійснитися. А чи хотіли ви коли-небудь, щоб вас переназвали?”

Катерина Осадча зізналася, що хотіла змінити своє ім’я

Зараз, напевно, важко уявити, що в Україні була б настільки популярна телеведуча, але не Катерина, а Оксана. І тим не менш, доля розпоряджається по-своєму, адже і нині Катерину кличуть цим ім’ям.

Нагадуємо, що нещодавно зіркове подружжя потрапила у гучний скандал. Юрій Горбунов мав намір створити комедійний серіал, 33 мільйони гривень на виробництво якого хотіли виділити з бюджету. Після масової критики даного вчинку телеведучий заявив, що відмовляється від компенсації державними коштами, а Катя тим часом взагалі жодним чином не коментувала усе, що відбувається навколо проєкту.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.