Надія Мейхер пішла на зраду та була швидко виведена на чисту воду: всьому провиною законний чоловік?

Відома українська співачка Надія Мейхер доволі довго подорожує за кордоном, і лише нещодавно з'ясувалося, що її маршрут пролягає через російську федерацію.

Як відомо, Надія Мейхер веде доволі закритий образ життя. Зірка небагато розповідає про себе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і часто веде свій акаунт для того, щоб нагадати про власний магазин одягу, а також розповісти про свою творчість. Тобто соцмережі використовуються нею здебільшого у професійній діяльності.

Надія Мейхер виведена на чисту воду

Надія Мейхер показала дорослого сина та вразила зовнішністю спадкоємця
Надія Мейхер виведена на чисту воду

Після початку повномасштабної війни в Україні шанувальники дізналися, що співачка рушила до Європи. І варто відзначити, що там вона перебувала достатньо довго. Зірка перейшла на українську мову і підтримувала свою батьківщину усіма можливими методами. Вона навіть розповідала про благодійні ініціативи різних організацій та конкретні історії, які проживали українці після 24 лютого.

Зараз цей контент зник з її сторінок, а місцезнаходження самої Мейхер – невідоме. Раніше згадувалося, що вона виїхала до Німеччини, потім – Італії.

І лише нещодавно знаменитий блогер Богдан Беспалов повідомив про те, що артистка перебралася в російську федерацію або зовсім недавно відвідувала цю країну. Перевірити дану тезу доволі просто за допомогою кнопки “Інформація про обліковий запис” в акаунті Мейхер в Instagram. Саме так колись шанувальники зрозуміли, що Влад Яма знаходиться в Сполучених Штатах Америки, а не в Україні.

Надія Мейхер виведена на чисту воду. Скріншоти особистих сторінок зірки

Примітно, що її чоловік бізнесмен Михайло Уржумцев родом з росії. Тож поведінка артистки викликає ще більше запитань і залишає незрозумілими багато аспектів її життя.

Нагадуємо, що про свого чоловіка зірка розповідає небагато. Так само про його політичну позицію не було відомо нічого. Близько 7 років тому він переїхав до своєї коханої з Санкт-Петербургу в Київ. У пари підростає двоє дочок.

Зараз Уржумцев – гендиректор російської компанії Melon Fashion. У зв’язку з цим в одному з подкастів він висловив надію, що незабаром усе з його справами буде нормально. Майже у той самий час з’ясувалося, що чоловік знаходиться в росії.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.