“Вона поїхала”: Лайма Вайкуле розкрила секрет Софії Ротару, яка півтора року не виходить ні з ким на звʼязок

Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле вперше розповіла про те, як почувалася Софія Ротару на початку війни, а також куди поїхала після 24 лютого.

Як відомо, Лайма Вайкуле та Софія Ротару об’єднують десятиріччя міцної дружби. Однак, на фестивалі в Юрмалі легенду естради зустріти було не можна, адже її там просто не було. Для багатьох шанувальників це стало великим сюрпризом, адже вони очікували, що зіркові подруги таки зустрінуться у Латвії. Тим паче, що там також були присутні Алла Пугачова та Максим Галкін.

Нещодавно Лайма дала ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу “И грянул Грэм”, в якому вона вперше розповіла про те, що знає про Софію Михайлівну.

Лайма Вайкуле розповіла, куди евакуювалася Софія Ротару і де знаходиться

Лайма Вайкуле видала Софію Ротару
Лайма Вайкуле видала Софію Ротару

За її словами, співачка не евакуювалася до 24 лютого і засвідчила усі події своїми очами. Згодом артистка говорить, що її подруга поїхала до Львова, але в цьому вона до кінця не впевнена.

“Ми не зв’язувалися. Знаю, що вона в безпеці і цього досить для мене. Якщо вона захоче, завжди може зателефонувати. А я не люблю нав’язуватися. Вона була в Києві (24 лютого). Вона каже: “Я не знаю, як я пережила цей момент”. Я чула, що вона поїхала чи то до Львова, чи то…”

Примітно, що після 24 лютого шанувальники очікували, що співачка все ж таки заговорить на публіку. Однак вона обмежується лише реакціями на певні події в stories. На зв’язок зірка не виходить, а про своє місцезнаходження повідомила лише на свій день народження минулого року, коли опинилася в рідному селі.

Тоді ж вона зізналася, що в неї є фонд, який допомагає родинам військових. Артистка запропонувала своїм підписникам зробити добру справу. Однак, не варто забувати про те, що є висока вірогідність того, що публікацію створили та оприлюднили працівники у її піар-відділі. Як би там не було, але у Софії Михайлівни є музична компанія, а отже можливість делегувати подібні речі спеціалістам.

Подейкують, що син Софії Михайлівни також залишився в Україні, не дивлячись на свою спробу втекти незаконним шляхом у лютому.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.