Як виглядає перша дружина Нікіти Добриніна? Проміняв жінку на Квіткову, яка виглядає наче її сестра

Знаменитий український телеведучий Нікіта Добринін має за плечима вже два невдалих шлюби. Обидва він побудував разом з прекрасними білявками.

Півроку тому стало відомо, що знаменитий український телеведучий Нікіта Добринін вирішив розлучитися з другою дружиною Дашою Квітковою.

За народженням кохання між цими двома спостерігала вся країна. Вона зародилася під час зйомок романтичного реаліті-шоу “Холостяк”. Даша та Нікіта — єдині учасники даного проєкту, яким вдалося перенести свої почуття у реальне життя та перетворити їх на міцну сім’ю. Не так давно у молодих людей народився спільний син Лев, а тому шанувальники зовсім не очікували почути раптову новину про розрив стосунків.

Нікіта Добринін показав, як виглядає його перша дружина

Реальну причину такого рішення вони не розповіли, підкресливши, що місця подружнім зрадам або іншим неприємним речам в їхньому союзі не було.

Але варто відмітити, що у випадку Даші це був перший досвід подружнього життя, тоді як в Нікіти це вже друге розлучення. Раніше Добринін був одружений на своїй колезі.

Нікіта Добринін показав, як виглядає його перша дружина

У 24 роки Нікіта побрався з ведучою Євгенією Головіною. Програмі “ЖВЛ” Добринін розповів, чому розпався його шлюб із Євгенією, який тривав 4 роки. На його думку, причиною їхнього розлучення з Головіною був його вік.

“Я був дитиною. І для якихось моментів сімейного життя я був ще не готовий. І, мабуть, варто було через це пройти”, – вважає Микита.

Микиті Добриніну повідомили, що він стане татом
Нікіта Добринін показав, як виглядає його перша дружина

А вже через 3 роки після розставання він знайшов своє щастя в особі Даші. До цих стосунків він підійшов абсолютно інакше, але як це часто буває, це не врятувало так само і цю історію кохання. Хоча екс-подружжя запевняло, що будуть розставатися мирно і підтримувати зв’язок заради спільного сина, на даний момент відомо, що вони судяться через поділ майна.

Маєток пара продає, як і елітний чотириколесний подарунок, який колись Квіткова отримала від свого коханого. Син поки що залишається з зірковою матір’ю, але як далі будуть розвиватися події підкаже лише час. Цілком імовірно, що на Добриніна чекає і третій шлюб.

Схожі статті

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.