Без Остапчука живе бідніше: Горняк відповіла підписникам, як “виживає” без шоумена – “В бідності і в смутку”

Колишня дружина Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк відповіла користувачам соціальної мережі Instagram на обговорення, мовляв, без колишнього вона стала жити бідніше.

Так, Володимир Остапчук став одним з найскандальніших медійних особистостей у сфері шоу-бізнесу. Спочатку публіка активно обговорювала перше розлучення з Оленою Войченко, яка викрила всі таємниці сімейного життя, а особливо зради у шлюбі з боку колишнього чоловіка.

Розлучення українського шоумена з юристкою стало не таким скандальним, як перше, однак згодом пара почала з’ясовувати стосунки в публічному просторі, не поговоривши особисто.

Володимир Остапчук і Зристина Горнякам не живуть разом
Христина Горняк та Володимир Остапчук

Нотаріуса Христину Горняк обурив вчинок ексчоловіка, який не йде з нею на перемовини для поділу спільної нерухомості, тому жінка налаштовувана звертатися до суду.

Нещодавно героїня нашої статті відповіла підписникам, які вважають, що після розірвання союзу зі знаменитим українським телеведучим вона стала жити бідніше. Христина посміялася з хейтерів, які переконані, що вона стала виглядати дешево та втратила ту розкіш.

Колишня дружина Остапчука опублікувала кумедне фото та в жартівливій формі зізналася, що виживає, як тільки може, а саме “в бідності, і в смутку”. Далі ще цікавіше, адже на цьому юристка не зупинилася та в наступній сторіз оприлюднила світлину з танцювального класу зі свого тренування, зазначивши, що витратила на нього останні гроші зі свого не такого шикарного життя.

Горняк відповіла підписникам, як виживає без шоумена

Нагадаємо, що після розлучення з ведучим Христина Горняк зізналася, що знаходиться у нових стосунках, проте ділитися деталями особистого життя не поспішає. Володимир Остапчук у 2022 році вже представив публіці нову кохану, молодшу за нього на 16 років, журналістку Катерину Полтавську, з якою хоче жити в будинку, який знаходиться у спільній власності з Горняк.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.