Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, яку дитячу травму отримав їхній син – “Боїться всіх тьоть”

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram, повідомляючи останні новини, з їхнього життя.

Так, попри різницю у віці, Катерина Репяхова не слухала нікого та вирішила будувати власне жіноче щастя за старшим за неї чоловіком на 28 років. У 2020 році парочка узаконила свої стосунки офіційним шлюбом, а через рік молода дружина ощасливила артиста появою їхнього спільного сина Михайла, який для нього виявився четвертою дитиною.

29-річна блогерка зізналася, що на одному синові вони зупинятися не збираються, тому мріє народити донечку від знаменитого чоловіка. Катерина Репяхова активно веде свій блог в соціальній мережі Instagram та повідомляє останні новини зі сімейного життя їхньої відомої пари.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік
Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Так, 2-річний син подружжя Михайло досі не говорить, тому батьки почали бити тривогу та серйозно зайнялися обстеженням спадкоємця. Однак після 3-місячних походів до лікарів, фахівці запевнили, що хлопчик не потребує медикаментозного лікування, але тепер варто серйозно зайнятися педагогічним розвитком.

Днями знаменита блогерка Катерина Репяхова поділилася дитячою травмою свого сина, яка викликана після тривалих походів до лікарів та здачею аналізів. Хлопчика повели до перукарні, аби трішки прибрати волосся та зробити нову зачіску, але маленький Михайло тепер боїться всіх незнайомих тьоть:

“Плакав весь час. Мабуть, думав, що кров з вени знову брати будуть. Він тепер боїться всіх тьоть. Таку дитячу травму дитині зробили”.

Катя Репяхова зізналася, яку дитячу травму отримав їхній син

Нагадаємо, що Катерина Репяхова стала четвертою дружиною відомого виконавця пісень Віктора Павліка. До весілля закохані були разом 5 років, однак багато українців в щирість цих стосунків не вірили через велику різницю у віці.

Схожі статті

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.