Наталія Холоденко показала реалії життя за кордоном: “Прорвало трубу, каналізацію, тепер я без світла і води”

Знаменита психологиня Наталія Холоденко розповіла, як їй живеться в евакуації і чи все насправді все так добре, як здається на перший погляд.

Після початку повномасштабного вторгнення психологиня, як і достатня кількість інших жінок з дітьми перебралася шукати прихистку за кордоном. Спочатку Наталія Холоденко проживала на території Німеччини в сім’ї німців, а нині перебуває в розкішній Франції. Контент на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram став корисним порятунком з допомогою та порадами в боротьбі зі стресом та іншими правилами про збереження здорового емоційного стану.

Але навіть психологам часто необхідна підтримка. Наприклад, нещодавно героїня нашої статті поскаржилася на дуже стресову ситуацію, яка відбувається з нею прямо зараз.

Наталія Холоденко показала реалії життя за кордоном

Так, Наталію наздогнали проблеми побутового характеру. Біля будинку зірки прорвало трубу, але на цьому біда не закінчилася, і згодом аварія також сталася і в самому приміщенні.

Наталія Холоденко показала реалії життя за кордоном

Вона оприлюднила декілька кадрів, на яких показала, що відбувається з нею та не стримувала емоцій.

“Сьогодні на день, а катастрофа. Ранок почався з того, що біля дому прорвало каналізацію. І ще в будинку прорвало трубу. Тепер я без світла і води. Сказитися можна!”

Наталія Холоденко показала реалії життя за кордоном

До емоційного тексту Наталія також додала знімки, на яких видно, що на її стінах скрізь вода, і там же знаходяться розетки та вимикачі.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Наталія Холоденко потрапила в гучний скандал у зв’язку зі своїм зверненням до українців, які критикували її втечу за кордон. Психологиня пояснювала аудиторії, чому цього робити не можна, розповідала про складнощі, з якими зіштовхуються біженці, але також заявила, що українцям доведеться постаратися, щоб емігранти повернулися на батьківщину з Європи. Мовляв, якщо токсичні настрої продовжать розростатися, цього не станеться.

Її посил зрозуміли далеко не всі, а деякі блогери відкрито розкритикували психологиню за подібні висловлювання та нагнітання проблеми. Сама ж Наталія Холоденко продовжує знаходитися в евакуації і спілкується з співвітчизниками дистанційно.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.