Одна дружина любила іншого, друга лила у шлюбі сльози: чому Олександр Пономарьов не одружується знову?

Олександр Пономарьов точно знає про що співає у своїх піснях, адже прожив особисті драми та розбите серце. Хто ж саме подарував йому цей досвід, і у що він його перетворив?

За плечима у Олександра Пономарьова два шлюби. Свою першу сім’ю він створив офіційно. З продюсеркою Оленою Мозговою виконавець жив неофіційно у цивільному шлюбі. За плечима у Олександра Пономарьова два шлюби. Тоді ж в нього народилася перша дитина — красуня–донечка Євгенія. Окрім того, зірка прийняв як рідну падчерку Зою. Жінка досі називає музиканта своїм батьком.

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою

Але сімейному щастю завадили почуття Олени Миколаївни до іншого чоловіка. Продюсерка сильно закохалася, про що і повідомила в своєму обранцю. За її словами, в роман з об’єктом своїх почуттів вона не вступила.

Через 20 років після розставання Олександр дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому звинуватив колишню дружину у фізичній зраді. Олена відреагувала дуже бурхливо. На особистій сторінці в соціальній мережі Facebook вона попросила забути її назавжди, а також вказала чоловіку на численну кількість його романів у минулому. Дійсно, цю інформацію свого часу також підтверджувала Вікторія Мартинюк.

Чому Олександр Пономарьов не одружується знову

Вікторія була єдиною законною дружиною Олександра Пономарьова. Дівчина вражала своєю вродою, витонченістю та стилем. Вона ж народила музиканту сина, який отримав ім’я Сашко.

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
Вікторія Мартинюк з сином Сашком

Через 5 років спільного життя Вікторія пішла від чоловіка. За її словами, він регулярно їй зраджував, а також дозволяв собі недопустимі речі у стосунках між чоловіком та жінкою. Помиритися їм вдалося, але вже у якості екс-подружжя. Вікторія Мартинюк вдало вийшла заміж, народила ще одну дитину і підтримує спілкування з виконавцем.

І саме вона розкрила справжній сімейний статус Пономарьова декілька років тому. Виявляється, у чоловіка знову з’явилася цивільна дружина, але розписуватися з нею він не поспішає. Артист приховує її від сторонніх очей, вочевидь для того, аби захистити своє особисте життя від публічності та проживати власне щастя тихо та без усіляких сюжетів з інтерв’ю.

До речі, деякі фанати дійсно схиляються до думки, що цією обраницею може виявитися Марія Яремчук, яка не так давно повідомила про завершення своєї музичної кар’єри через страх сцени.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.