Слідство йде – Даша Квіткова прокоментувала ДТП, в якому постраждали три авто: “Не вирішую питання грошима”

Кожен водій колись може зіткнутися з ситуацією, де він буде винним у ДТП на дорозі і це може бути не через неуважність або халатність водія, а ще й через технічні показники машини. Так, наприклад, сталося з Дашею Квіковою.

Відомо, що Квіткова дуже відповідальна дівчина, вона намагається бути чесною зі своєю аудиторією та загалом вести законний спосіб життя і мати змогу пишатися собою та своїми звершеннями. Але іноді таки Даша потрапляє у скандальні ситуації. Це неминуче, оскільки вона публічна особистість.

Квіткова прокоментувала своє ДТП

Сьогодні, 28.08.2023 року стало відомо, що Квіткова фактично стала винуватицею ДТП у Києві. Це сталося біля станції метро Академмістечко на повороті. Річ в тому, що у Лексус Даші, який вона взяла на тест-драйв в’їхало дві машини, Мустанг і Тесла.

За словами блогерки з усіма водіями все добре і ніхто не постраждав, але є одна дівчина пасажир, яка вимагає від Квіткової матеріального відшкодування за травму руки. І Даша не проти, але лише за постановою суду, а не на місці, як того хотіла дівчина.

“Я потрапила вчора у ДТП, але найголовніше, що ми всі живі, здорові та з нами все добре. Я їхала у пологовий до Тані на виписку, але не доїхала. Бо повертала на перехресті  разом з машинами, я була у потоці, їхала останньою і в секунду мені у бік Лексуса, за яким я була за кермом в’їхало дві машини, це Мустанг та Тесла” – розповіла Даша.

Також дівчина розповіла про жінку з Мустанга, яка почала кричати на неї і вирішити справу грошима на місці. Але Квіткова обирає слідувати законодавству і почекати рішення суду. Адже вона готова нести відповідальність. Тим паче за її словами все є на камерах, і вся інформація передана поліції.

Коментарі Даші щодо ДТП

Звичайно зараз блогерка опинилась у центрі уваги та вже отримує хейт від підписників, але дівчина впевнена у тому, що все складеться найкращим чином, оскільки впевнена в тому, що прямої провини її водійських навичок немає.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.