Колишня дружина Дзідзьо Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату: “Просто не можу стриматися”

Колишня дружина Михайла Хоми Ярослава так само як і мільйони українців важко переживає втрати і часом ділиться своїми емоціями з підписниками.

Хоча зараз дороги Михайла Хоми та його колишньої дружини Ярослави розійшлися, безумовно їх об’єднує велика кількість речей. І любов до Батьківщини — одна з рис, яку вони розділяли. Після початку повномасштабної війни в Україні кожен говорив про свій патріотизм та позицію по-своєму.

А втім, їхні слова постійно перегукувалися між собою, нагадуючи зайвий раз, що Михайло та Ярослава тривалий час були парою, і певні думки винесли з цього союзу.

На даний момент Дзідзьо здебільшого гастролює з благодійними концертами, доходи з яких відправляються на допомогу військовим. У Ярослави поки що немає розмаху в кар’єрі, щоб мати можливість так допомагати Україні, але вона постійно нагадує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що необхідно боротися за волю, незалежність та свої землі.

Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату

Славія обирає машину
Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату

Інколи на Славію находить і вона може трохи посваритися, пригадати доволі непрості історії, або взагалі поплакати перед камерою. Як наприклад, нещодавно зірка наштовхнулася на білборди посеред міста, які стали своєрідними меморіалами пам’яті тим героям, які поклали своє життя заради майбутньої перемоги.

В якийсь момент артистка просто почала заливатися сльозами, але заявила, що їй абсолютно все одно, як на неї дивляться перехожі, адже вона переживала доволі важкі речі у цей момент.

Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату

“В мене сльози течуть рікою. Мені соромно плакати, тут ідуть люди, дивляться на мене, але я просто не можу втриматися. Це алея наших небесних воїнів. Це просто неможливо витримати. Наші герої, захисники, які поклали своє життя у боротьбі”

Нагадуємо, що свою творчу кар’єру Славія розпочала лише декілька років тому, хоча мріяла про неї все свідоме життя. У шлюбі з Дзідзьо красуня не мала можливості виступати на сцені, так як чоловік був проти конкуренції всередині сім’ї.

Втім, бажання стати виконавицею перевершило бажання бути зразковою дружиною. Врешті-решт, пара прийняла рішення розійтися і зараз після тривалого конфлікту екс-подружжя прекрасно ладнає і підтримує одне одного.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.