Олександр Усик розповів романтичну історію кохання з дівчиною, яку звали Катя: “Мріяв, що це буде моя дружина”

Олександр Усик – відомий український боксер, який неодноразово ставав чемпіоном світу в першій важкій вазі. І це прославило його на весь світ, а особливо це є гордістю для України.

Кожний чоловік в житті рано чи пізно знаходить жінку, яку бачить в ролі своєї дружини. А це вже дуже серйозна річ, бо для чоловіка, це дуже серйозна думка, і якщо вона виникає, то він вже точно буде робити все, що від нього залежить заради того, щоб завоювати свою обраницю.

Олександр та Катерина Усик

Насправді стосунки між чоловіками та жінками будуються дуже просто, але ми звикли все ускладнювати та робити з усього драму. Хоча все завжди можна вирішити словами, але ми обираємо грати в ігри і чекати, що хтось прийме важливе рішення за нас. А так не буває. Саме тому у коханні щастить тим, хто йде в це почуття рішуче та без остраху.

У житті Олександра Усика є єдина кохана жінка – це його дружина Катерина, яка багато років є коханою дружиною для чемпіона. Вона його підтримка, опора, ніжність, його кохання та сила. І сам чоловік визнає, що лише через присутність Каті в його житті, він став тим, ким є сьогодні.

Після свого останнього бою з Даніелем Дюбуа, мережею поширилось відео, де Катерина дуже відчайдушно вболіває за Олександра. І її емоції насправді кажуть все про їхні стосунки та почуття.

А також у мережі з’явилось інтерв’ю Усика, де він розповів маленьку історію кохання зі своєю дружиною.

“Дружив з дівчиною, на ім’я Катерина. Я мріяв, що це буде моя дружина і в нас буде багато дітей, так і є зараз. Але був час, коли я її ледве не втратив. Можливо це було через моє чеславіє, на той час. Але я змінив ставлення до життя тоді. Я сказав собі, що з цією дівчиною я проживу все життя і в нас буде багато дітей, а потім онуків. І та дівчина і сьогодні моя дружина Катерина Михайлівна допомогла мені стати тим, ким я є зараз.

Отже, історію свого щасливого кохання з дружиною боксер створив сам, завдяки внутрішнім змінам та силі своїх почуттів, а також сміливості. Адже чомусь, саме у коханні ми всі чогось боїмося і часто забороняємо собі відчувати це почуття.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.