Андрій Данилко досяг бажаного та рушив за кордон: забрав до США найціннішу жінку і просто сяє від щастя

Усіма улюблена Вєрка Сердючка нарешті повідомила про концертний тур по Сполученим Штатам Америки, у який вона рушає зі своєю командою. Де чекають на колектив?

Лише 3 роки тому Вєрка Сердючка потішила своїх фанатів неймовірною новиною: зірка об’явила про те, що повертається на сцену. А вже через півтора роки провідниця та її команда рушили у великий концертний тур.

Гастролі Андрій Данилко влаштував, щоб зібрати заробити гроші, які він маєперевести на благодійність. Першою з головою у дану діяльність поринула Джамала, а за нею усі інші українські колеги.

Свій тур Вєрка Сердючка розпочала з країн Прибалтики. А побачивши неймовірний успіх, команда продовжила виступати різними країнами світу.

Андрій Данилко з командою Вєрки Сердючки рушив у тур по США

Вєрка Сердючка досягла бажаного та разом з мамою вирушила на море
Андрій Данилко з командою Вєрки Сердючки рушив у тур по США

Концерти Вєрки Сердючки були і в країнах ближнього сходу, і в Європі, і незабаром мали зазвучати в Сполучених Штатах Америки. Але цій поїздці не судилося статися вчасно. Справа в тому, що навесні 2023-го Андрій Данилко сильно захворів. Музикант втратив голос і не мав можливості виступати. Лікарі ж наполягали на режимі та відпочинку, так як після ларингіту і ускладнень зірка взагалі міг втратити свій голос.

У зв’язку з цим дати концертів трохи посунулися. Через місяць Данилку вдалося повернутися вже здоровим та готовим на нові звершення.

Команда артиста мала вже вилітати, як стало відомо, що вони знову не зможуть потрапити у Штати. На цей раз усьому провиною були документи декількох членів колективу. Що саме сталося достеменно невідомо, але у повному складі команда вилетіти не змогла. На щастя, нещодавно Вєрка повідомила про те, що заплановані концерти все ж таки відбудуться. Про це стало відомо завдяки публікації на офіційній сторінці артистки в соціальній мережі Instagram. На Вєрку Сердючку і її маму чекають не тільки в Сполучених Штатах Америки, але і в Канаді.

Андрій Данилко з командою Вєрки Сердючки рушив у тур по США

Неможливо навіть уявити, яких зусиль Данилко коштувала ця поїздка, адже він намагався рушити за Атлантичний океан впродовж півроку. Зараз усі бажаючі мають можливість до купити квитки, щоб відвідати концерт артиста.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.