“Я божевільна мати”: Репяхова показала аналізи 2-річного сина лікарям Ізраїлю – все ніяк не заспокоїться

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова стривожена, адже її 2-річний син Михайло досі не почав говорити, тому матуся продовжує шукати причину.

29-річна блогерка Катерина Репяхова пов’язала свою долю шлюбом з чоловіком, різниця у віці з яким складає 28 років. Жінка зізналася, що була відданою фанаткою Віктора Павліка у своєму дитинстві, а в дорослому віці почала займатися концертними справами артиста і покохала.

На запитання від підписників її блогу, чи впливає така колосальна різниця у віці на їхні стосунки, Катерина відповіла, що цей фактор для них ніяка не перепона, а тому не впливає абсолютно ні на що.

У 2021 році четверта офіційна дружина українського артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова подарувала чоловіку сина Михайла. Так, батьки хлопчика намагаються з’ясувати причину, чому 2-річний Михайло досі нічого не говорить.

Катерини Репяхова та Віктор Павлік з сином Михайлом

Після трьох місяців обстежень у лікарів Репяхова повідомила, що Михась буде розмовляти, адже за висновками українських фахівців, медикаментозного втручання дитина не потребує. Однак і тут зіркова матуся до кінця не заспокоїлася та пішла далі.

Так, нещодавно блогерка розповіла, що вона божевільна мати, адже звикла все перевіряти до останнього. Розповіла, коли її сестра їхала з України до Ізраїлю, вона забрала із собою диск МРТ 2-річного Михайла для того, аби його розшифрував один з найкращих ізраїльських лікарів.

Згадала, що всі медики з України сказали, що у хлопчика МРТ здорової людини. І тільки одні фахівці із медичного закладу Vivere запевнили, що стан справ доволі поганий, оскільки Міша може не заговорити, якщо не втрутитися та не приймати ліки.

Репяхова показала аналізи 2-річного сина лікарям Ізраїлю

Додала, вона безмежно щаслива, що мала змогу показати МРТ сина одному з найкращих лікарів в Ізраїлі. Після консультації з професором вона почула слова, що Михась здорова дитина, а тому батькам варто шукати причину в іншому:

“Вчора мала консультацію з професором з Ізраїлю. Я почула від неї слова, що Міша здорова дитина, щоб ми шукали причину в іншому. Я плакала від щастя”.

Репяхова показала аналізи 2-річного сина лікарям Ізраїлю

Катерина Репяхова додала, краще все перевірити 10 разів, аніж потрапити одного разу до лікаря, який неправильно поставить діагноз, і потім нікуди не піти.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?