“Це питання стоїть”. Олексій Суханов вперше зізнався, чи збирається усиновити дитину та коли буде поповнення

Відомий український телеведучий Олексій Суханов вперше відповів на питання щодо планування усиновити дитину. Чи збирається шоумен ставати батьком?

Олексій Суханов має за плечима досвід шлюбного життя. У російській федерації він залишив колишню дружину, з якою прожив разом багато років. Екс-подружжя залишилося у прекрасних стосунках, але зараз їх нічого не об’єднує, адже спільних дітей в них немає.

Втім, Олексій не являється чайлдфрі, про що неодноразово говорив. У той самий час він не поспішає ставати батьком. Про своє особисте зірка також не розповсюджується, хоча постійно дає інтерв’ю та розповідає про себе. Чи збирається Олексій ставати батьком, чи думає про усиновлення, як і велика кількість зірок під час війни і коли планує обзавестися нащадком?

Олексій Суханов вперше відповів, чи збирається усиновлювати дитину

Олексій Суханов відповів, чи збирається одружуватися вдруге
Олексій Суханов вперше відповів, чи збирається усиновлювати дитину

Нещодавно Олексій відповідно це питання журналістам Шоубіз24.

“Щодо ймовірного батьківства, це питання для мене справді стоїть, але чи впевнений я, що можу сьогодні бути тим батьком, яким бачу себе в уяві? Я не знаю точної відповіді і це певна перешкода для мене”

Щодо установлення Суханов поки що не може сказати нічого конкретного, але підкреслює, що заглиблюється у цю тему, спілкується з сиротами та намагається усіляко підтримувати їх у цей непростий час.

“Роблю все, щоб підтримувати тих діточок, які зараз потребують допомоги, уваги, тепла, турботи, і, зрештою, якихось навіть порад. Я не залишаюся осторонь цього. Я намагаюся робити стільки, скільки можу. Роблю все, що від мене залежить”, – зізнався в інтерв’ю український шоумен.

Нагадуємо, що Олексію Суханову неодноразово приписували нетрадиційну орієнтацію, що сам ведучий постійно вимушений спростовувати. Зараз він знаходиться у стосунках, але особистість коханої людини не розкриває.

Після початку повномасштабної війни в Україні діяльність телеведучого сильно трансформувалася. Канал, на якому транслювалася передача Суханова закрили, але він не опустив руки, почав знімати свої програми на YouTube, а також підписав контракт з “1+1”.

Схожі статті

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.