Став батьком у 19 років: Роман Сасанчин поділився подробицями особистого життя після перемоги “Голосу країни”

Переможець проєктів "Голос країни" та "Голос.Діти" розповів про життя після шоу. Як склалося особисте життя одного з наймолодших переможців?

Роман Сасанчин здобув знаменитість ще у 2015 році. Хлопчик не зміг привернути увагу тренерів в першому сезоні телепроєкту “Голос. Діти”, проте переміг у другому. Втретє виконавець переступив поріг шоу вже дорослим. Незмінним тренером молодого юнака була Тіна Кароль. Чоловік не помилився в виборі, адже і в дорослому проєкті з сильними конкурентами взяв гору.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин розповів, як зараз живе
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин розповів, як зараз живе

Телеканал подарував Роману квартиру в Києві, що у майбутньому неабияк згодилося виконавцю. Адже вже незабаром він став батьком.

Роман зустрів дружину у 2020 році, а вже у 2021 – зробив їй пропозицію руки та серця. На початку грудня вони уклали шлюб, а 30 обраниця подарувала співаку первістка. Іванна, яка старша за Романа на 4 роки, народила донечку.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин розповів, як зараз живе
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин розповів, як зараз живе

Пара часто демонструє спільні фото в соціальних мережах. Молоді батьки не бояться виставляти фото з крихіткою в інтернет. Дівчинку назвали Елізабет.

Був і складний період і стосунках подружжя. Навесні 2022 року Іванна з дитиною перебували в Польщі, а Роман залишився на Тернопільщині. Не пробувши замужем й 5 місяців, дівчина заявила, що родина не витримала розлуки та випробування війною, й пара буде розлучатися.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин розповів, як зараз живе
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин розповів, як зараз живе

Шанувальники ставили питання, однак відповідь була не такою, як вони очікували. У січні 2023-го пара повінчалася, закріпивши свої стосунки. Деякі підписники підозрюють Іванку в спекуляції, мовляв, вона спеціально зробила таку заяву, щоб підігріти інтерес до пари. Проте, правда це, чи ні, відомо тільки подружжю. Які зараз кохають одне одного та спільно виховують донечку.

Схожі статті

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.