Після звинувачень у зраді Ані Лорак вразила заявою про свою допомогу Україні з Польщі: “Ніколи нікому”

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак вперше публічно відреагувала на звинувачення у тому, що вона допомагає Україні у війні.

Більше року у соціальних мережах активно обговорюється позиція щодо війни Ані Лорак. Утримавшись від публічного засудження росії, виконавиця не лише зберегла можливість давати концерти на її території, а й увійшла до журі одного із шоу на ТБ. При цьому Лорак ніяк не коментувала численних повідомлень від українських користувачів соцмереж, що вона допомагала ЗСУ.

Як відомо, неодноразово українські громадські діячі та звичайні користувачі дякували їй публічно за фінансову підтримку. Але Кароліна пропускала це мимо своїх вух аж допоки ця ситуація не принесла їй реальних проблем, тобто не почала впливати на доходи.

Ані Лорак розповіла, чи насправді допомагала українцям

Ані Лорак показала новий імідж – після скандалів на концерті коханий Віджраку милується боб-каре
Ані Лорак розповіла, чи насправді допомагала українцям

Після довгого мовчання зірка таки вирішила висловитися – відповідь Лорак з’явилася в соціальній мережі, забороненій на території росії, що досить іронічно.

Співачка заявила, що справді надає матеріальну підтримку українцям, але адресну, яка не впливає на хід бойових дій. При цьому зірка попросила журналістів надавати про неї хибну інформацію та не використовувати її імʼя в цілях маніпуляцій.

Нагадуємо, що вперше ім’я Лорак почало фігурувати у питаннях підтримки українців завдяки Сергію Притулі, який залишив коментар з подякою під публікацією на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. До телеведучого одразу ж приєднався Сергій Стерненко. Після цього українські користувачі регулярно залишали повідомлення стосовно безпосередньої участі Лорак у так би мовити благодійній діяльності.

Пізніше дані кроки вплинули на репутацію артистки. Наприклад, деякі її концерти були перенесені через реакцію росіян, які не хотіли бачити на своїх платформах артистку, яка нібито допомагає ЗСУ. Досі дане питання доволі бурхливо сприймається громадянами російської федерації, які завдяки незнанню української мови не знають, що насправді відбувається на сторінці артистки і яка у цього мета.

У цьому випадку мовчання Ані Лорак, яка ігнорувала дані речі принесло їй багато проблем.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.