Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Поліна Клименко змінила імідж: Ярославський оцінить таку красу

Поліна Клименко – талановита кондитерка з Харкова, що брала участь в шоу "МастерШеф. Професіонали-4". Дівчина зачарувала прихильників оновленим іміджем. Що ж скаже Ярославський?

Молода кондитерка почала свій шлях ще у 16 років, зараз їй 21. Після початку повномасштабної війни, Клименко вісім місяців перебувала в Іспанії. Проте вирішила повернутися додому, оскільки мріє жити в Україні. Участь у проєкті “МастерШеф” завжди була її великою мрією, тому дівчина все ж зібралась та виборола місце у новому сезоні шоу. Завдяки своєму завзяттю та жартам Поліні вдалось завоювати прихильність глядачів. А увійшовши у двадцятку кращих кухарів сезону – викликала повагу і у конкурентів.

Унікальною особливістю проєкту “МастерШеф” є те, що кожен учасник обирає улюбленого суддю. З фаворитом він бажає мати найбільше взаємодій та бачити в якості свого наставника. Судді шоу, відомі шеф-кухарі країни: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та переможниця третього сезону “МастерШеф” Ольга Мартиновська вже мають чималий досвід у завоюванні українських, а також кухонь світового масштабу. Тож, молоді учасники мріють рівнятися на майстрів, що можуть подарувати їм неоціненні знання.

Учасниця МастерШеф. Професіонали-4 Поліна Клименко змінила імідж
Учасниця МастерШеф. Професіонали-4 Поліна Клименко змінила імідж

Для Поліни фаворитом став Володимир Ярославський. Відомий майстер кулінарного мистецтва, він побудував успішну кар’єру та готовий навчати молодих кухарів бути відповідальними на кухні, створювати вишукані поєднання смаків та вигадувати унікальні рецепти, які здобудуть прихильність гостей ресторанів.

Клименко ділилась спільними світлинами із Ярославським у Instagram. Дівчина тішиться можливості вчитись та переймати найкращі здібності такого профі.

На своїх публічних сторінках у соц. мережах кондитерка регулярно ділиться актуальними оновленнями та змінами у своєму житті. Профіль Поліни наповнений яскравими світлинами та апетитними зображеннями власних творінь. Днями Клименко поділилась змінами свого іміджу, дівчина наважилась зробити кератинове випрямлення волосся. Під публікацією Поліну засипали компліментами. Як кажуть фанати, дівчині, дійсно, дуже личить. Сама ж Поліна коментує:

“Не бійся робити себе щасливою. Коли я ходила в школу з мене сміялися, що дуже лахмате в мене волосся. Потім, коли я навчалася на кухаря там дали мені кличку “Хагрід”. Тоді я сказала – все, буду робити кератин, але мене налякали, що випаде волосся. Я злякалася, довго ламала себе щоб зробити”

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.