Сергій Притула не дає спокою Лесі Нікітюк після дзвінка о другій ночі: дзвонив знову. “Може навіть зайде”

Ще декілька років тому українські глядачі сподівалася, що між їхніми кумирами Сергієм Притулою та лисий Нікітюк все ж таки є кохання. Але доля незабаром їх розвела.

Співпраця Лесі Нікітюк та Сергія Притули була тривалою та плідною. Їхній тандем став дуже успішним та приніс каналу немало грошей. Хоча спочатку здавалося, що вони абсолютно не підходять одне одному, згодом їм вдалося побудувати абсолютно оригінальні та незвичайні стосунки.

І зрозуміти, які почуття вони мають одне до одного одразу дуже важко. Втім, Леся та Сергій неабияк подружилися. Зірки підтримують спілкування, ходять в гості, звуть на вечірки.

Леся Нікітюк розповіла, чи спілкується з Сергієм Притулою зараз

Леся Нікітюк згадала, як Притула запрошував її на побачення
Леся Нікітюк розповіла, чи спілкується з Сергієм Притулою зараз

Але після початку повномасштабної війни в Україні звісно все змінилося. Сергій Притула заявив, що більше не повернеться у розважальний формат програми. Він повністю зосередився на благодійній діяльності, а згодом заявив, що не зможе жартувати як раніше, навіть якщо захоче після всього того, що він бачив. Для Лесі Нікітюк почали шукати нового партнера і справа ця була доволі не з легких. Врешті-решт, місце Сергія Притули зайняв Богдан Шелудяк.

Леся майже не розповідала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про свого колишнього колегу, хоча не було сумнівів, що вона підтримувала його в усьому. І лише нещодавно показала, як вони спілкувалися по відеозв’язку. До того ж сталося це у другій ночі. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Леся розповіла, що зірковий друг привітав її з новосіллям, а також імовірно завітає в гості.

Леся Нікітюк розповіла, чи спілкується з Сергієм Притулою зараз

На кадрах Леся Нікітюк була при повному параді, з укладанням макіяжем, тощо. Тим часом Сергій Притула виглядав дуже по-домашньому та розслаблено. У стоп кадрі він відвів свої очі.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про нібито службовий роман Лесі Нікітюк. Але відбувався він не між нею та колишнім партнером по сцені, а зі звукорежисером. Принаймні так повідомив Богдан Беспалов. Сама телеведуча дану новину спростувала і попросила глядачів не вірити усіляким пліткам. Втім, Богдан вже заробив репутацію людини, яка все ж таки неодноразово надавала правдиві новини.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.