Лідія Таран показала 14-річну дочку від Андрія Доманського, яку забрала у Францію: нереально схожа на батька

З початком повномасштабної війни, телеведуча та кореспондентка ТСН Лідія Таран, разом із донькою Василиною виїхали до Франції. З нагоди свого дня народження, Таран поділилась їх спільними світлинами

Лідія Таран знайшла прихисток у невеличкому місті Нансі. У Франції відома українська телеведуча продовжує активно працювати, також навчається і допомагає іншим реалізовувати їхні мрії. Зараз Таран разом із донькою мешкає у будинку французької родини. Лідія незмінно працює на інформаційному фронті і в Україні, і у Франції, знаходячи баланс між роботою, навчанням і материнством.

Ведуча зізнається, що у поточних умовах, коли багато українців відчувають дискомфорт, життя в Франції для неї та Василини є досить комфортним. Втім, іноді охоплює смуток – каже Таран. Наразі вона навчається в університеті, аби здобути ступінь магістра. Паралельно працюючи спецкором для ТСН на “1+1”.

Лідія Таран показала 14-річну дочку від Андрія Доманського, яку забрала у Францію
Лідія Таран показала 14-річну дочку від Андрія Доманського, яку забрала у Францію

Таран знаходиться у Франції вже тривалий час, тому з нагоди свого 46 дня народження, вирішила підбити підсумки та поділитись здобутками з Instagram спільнотою. Телеведуча пише, що днів народження взагалі не хочеться. Проте зробити цей день “підсумковим”, ведучій здалось гарною ідеєю.

Лідія розповідає, що склала екзамен та здобула перший ступінь магістра з комунікацій. Ведуча каже, що зробити це було б досить легко, проте основним нюансом є французька. Ще один здобуток – написання наукової роботи на тему викликів українських медіа під час війни.

У дописі Таран згадала і доньку Василину, як пише ведуча:

“Мій головний троль. І успіх. Вона найбільше пишається двома місяцями пластових таборів у Карпатах – з друзями і в наметах. А зовсім не зданими круто перехідними екзаменами в ліцей. Знов таки французькою”

Телеведуча додає й спільні світлини. Каже, що особливих фото не готувала, тому ділиться тими що є – рандомними

Колеги та підписники вітають Лідію у коментарях та бажають плідної праці в подальшому

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.